Ana sayfa Dizi Haberleri Daha başlamadan izleyicilerin geçer not verdiği dizinin adıdır Gelsin Hayat Bildiği Gibi!

Daha başlamadan izleyicilerin geçer not verdiği dizinin adıdır Gelsin Hayat Bildiği Gibi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ertan Saban’ı çok farklı bir rolde izlemek isteyen hayranların heyecanla beklediği, fragmanlarına bakınca da yaz dönemine harekat katacak kadar etkili olduğu gözlemlenen Gelsin Hayat Bildiği Gibi, 21 Temmuz Perşembe akşamı başlıyor.

İlk bölümün heyecanı iyice artarken, dizi hayranları sosyal medya platformlarında yaptıkları yorumlarla projeye daha başlamadan geçer not verdi… Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin senaryosu Gani Müjde gibi usta bir isme ait. Ertan Saban’ın yanı sıra; Özge Özberk, Devrim Özkan, Nilsu Berfin Aktaş, Mustafa Açılan gibi etkili isimler de kadroda bulunuyor.

Daha başlamadan izleyicilerin geçer not verdiği dizinin adıdır Gelsin Hayat Bildiği Gibi! 8

Müzikleri ile de şimdiden izleyicilerin kalbini çalan dizi için beklenti o kadar yüksek ki, yaz döneminin en hızlı ve etkili çıkış yapan dizisi olması kimseyi şaşırtmayacaktır.

Fragmanlarının yayınlanmaya başlamasından bu yana Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin farklı ve özel bir yapım olduğunu hisseden izleyiciler pozitif yorumlarla sosyal medyada büyük bir etkileşim oluşturdu.

“Sosyal medyaya bomba gibi düştü, çok güzel bir dizi” diye yorum bırakan bir izleyici, yaz döneminin en heyecan veren yapımı olarak Show TV’nin yeni dizisine dikkat çekiyor.

Birçok izleyici için, “Bomba gibi bir dizi” ifadesinin sosyal medyada paylaşıldığını görebilirsiniz.

Bir başka dizi hayranı ise “Haydi bu diziyi reytinglerde uçuralım, bu hikayeyi harcamayalım” diye yorumlar yapması da dikkat çekiciydi.

Daha başlamadan izleyicilerin geçer not verdiği dizinin adıdır Gelsin Hayat Bildiği Gibi! 9

Ertan Saban hayranları da Sadi Payaslı karakterini çok beğendi ve Gelsin Hayat Bildiği Gibi de yine muhteşem bir yetenek sunumu izleyeceklerinden emin.

Show TV’nin yaz dönemine damgasını vurması beklenen dizinin daha başlamadan izleyicilerden geçer not alması projenin farklı ve özel bir iş olmasında yatıyor. Tabii ki Gani Müjde’nin senaryonun sahibi olması da izleyicilerin daha çok ilgi göstermesinde önemli bir etken oldu.