Ana sayfa Dizi Haberleri Berrak Tüzünataç ile Ozan Dolunay gitti, Kanal D dizisine Survivor’dan takviye geldi

Berrak Tüzünataç ile Ozan Dolunay gitti, Kanal D dizisine Survivor’dan takviye geldi

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında yeni sezonda izleyicilerle buluşması beklenen O Kız isimli dizi daha önce Berrak Tüzünataç ve Ozan Dolunay ikilisinin isimleri ile anılmış ve Hayallerim, Baban ve Ben adıyla konuşulmuştu. Ancak hem dizinin ismi değişti hem de oyuncu kadrosu yeniden düzenleniyor.

Erkan Petekkaya’nın Kadir karakteri ile dizide yer alacağını Kanal D resmen duyurdu. 45 yaşında olan Kadir’in hayatı 5 yaşındaki çocuk saflığında algıladığı bir karakter ile Erkan Petakkaya’yı yine çok farklı bir rolde izleyeceğiz.

Berkak Tüzünataç ve Ozan Dolunay’ın yanı sıra kadroda yer alması beklenen isimlerden birisi de Tansel Öngel olmuştu. Ancak bu üç oyuncu da artık dizinin kadrosunda değil. O Kız ismi ile duyurulan ve Kanal D’nin yeni sezondaki yeni bomba projesi olması beklenen dizi için çalışmalar devam ediyor.

Berrak Tüzünataç ile Ozan Dolunay gitti, Kanal D dizisine Survivor’dan takviye geldi 7

Erkan Petekkaya’nın yanı sıra kadroda yer alacağı ortaya çıkan ikinci isim ise Ogeday Girişken oldu.  TV100’de yer alan habere göre, Survivor yarışması ile adını duyuran Ogeday, Bir Litre Gözyaşı dizisiyle de setlere adımını atmıştı.

Savaşçı dizisinde Astsubay Demir Döğer karakterini de canlandıran oyuncu, ayrıca Aşk 101 dizisinde de konuk oyuncu oldu. Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde de konuk oyuncu olarak kısa süre yer alan Ogeday Girişken, ayrıca Sihirli Annem dizisinde de Yavuz karakteri ile bulundu.

Yeni sezonda Kanal D ekranında yayınlanacak olan O Kız dizisinde yer alması beklenen Ogeday Girişken, ismini daha geniş kitlelere duyurma ve yurt dışındaki dizi hayranları tarafından da fark edilme noktasında yeni projeden faydalanacaktır.

Temmuz sonunda dizi ekibi sete çıkacak. Ozan isimli karakteri canlandıracak olan oyuncu, bir internet fenomeni olarak hikayede yer alacak.