Ana sayfa Sosyal Medya Enis Arıkan’dan olay itiraf! Çok sevdiği ünlü ismi tanıyınca ondan nefret etti! Bu ünlü kim?

Enis Arıkan’dan olay itiraf! Çok sevdiği ünlü ismi tanıyınca ondan nefret etti! Bu ünlü kim?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mütevazi kişiliği ve eğlenceli halleri ile bildiğimiz Enis Arıkan, Camdaki Kız dizisinde Muzaffer karakterini canlandırıyor. Genelde komedi rolleri ile bilinen oyuncunun dramda da başarılı olduğunu Muzo karakteri ile fark eden hayranları, sosyal medyada da ünlü oyuncunun her halini eğlenerek seyrediyor.

Eğlenceli ve uyumlu bir kişiliği bulunan Enis Arıkan’ın Alice Müzikali’nde aynı sahneyi paylaştığı İbrahim Selim’in programındaki sözleri ise dikkatlerden kaçmadı. En neşeli anında keyfini kaçıracak olan şeyden bahseden Enis Arıkan, şunları anlattı:

“Mesela çok mutluyken, birisinin kapris yapması ve ortamı bozması… Onun kafasını alıp duvara vurasım geliyor. Bir sinir geliyor. Niye bu ortamı bozuyor? Niye bu kapris yapılıyor? Niye bu gerginliği üzerimize salıyor? Onu çözemiyorum. Öyle şeylere çok sinirleniyorum. Mutlu mesut yaşayalım, derdin ne falan diyorum.”

Enis Arıkan, çok sevdiği meşhur birisi olduğunu ama tanıdıktan sonra o kişiden rahatsız olduğunu da programda açıkladı. Oyuncu, “Çok sevdiğim meşhur birisi vardı. Beni ve bir grup arkadaşı evine davet etti. Ben de ona çok hayrandım. Onunla otururken, bir şey üzerime gelmeye başladı. Boğuyor enerjisi. Hep ben ben diyor. İçimden, ‘senin benlerine tükürürüm’ diyorum. Gerçekten çok boğuldum. Bunun egosuyla ne yapacağım dedim. Boğuldum…”

Enis Arıkan'dan olay itiraf! Çok sevdiği ünlü ismi tanıyınca ondan nefret etti! Bu ünlü kim? 7

Enis Arıkan, bu görüşmede çok sıkılınca tuvalete gitmek istediğini ve yerinden kalktığında çatı katı olduğu için kafasını vurduğunu ve burnundan da sular aktığını ve sonrasında da çok hastalandığını belirterek evden çıktığını söyledi.

Enis Arıkan, bu ünlü kişinin kim olduğunu açıklamadı ama daha önceden çok sevdiği bu kişiden, buluşma sonrasında nefret ettiğini belirtti.

Oyuncu, “Nefrit etmiştim ondan, hiç unutmayacağım. Onun meşhurluğuna tüküreyim. Çok sevimsiz, merhaba der kaçarım, hiç uğraşamam” diye konuştu.

Enis Arıkan, bu anısını daha önce İbrahim Selim’e anlatmadığını ve sonra bu ünlünün kim olduğunu da ona söyleyeceğini belirtti ama ismi program sırasında izleyenlere açıklamadı.