Ana sayfa Sosyal Medya Evin yaramaz çocuğu Halit Özgür Sarı, yaramazlık yapmayı bırakmadı!

Evin yaramaz çocuğu Halit Özgür Sarı, yaramazlık yapmayı bırakmadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında Gizli Saklı dizisinde izlemekte olduğumuz Halit Özgür Sarı, son dönemin en çok konuşulan genç isimlerinden birisi oldu. Kardeşlerim dizisiyle büyük bir çıkış yakalayan oyuncu, kariyerinde güçlü bir şekilde ilerliyor.

Kardeşlerim dizisinden ani ayrılık kararı sonrasında hayranlarını üzen oyuncu, yaz döneminde ise Gizli Saklı isimli eğlenceli dizi ile yeniden ekranda yer alıyor. Farklı bir karakteri canlandırması ve Sinem Ünsal ile de başarılı bir işbiriğii içinde olması Halit Özgür Sarı’yı yeniden gündeme taşıdı.

Sosyal medyada da çok konuşulan isimlerden birisi olan Halit Özgür Sarı, Onedio’nun youtube kanalında hayranlarından gelen soruları yanıtladı. Heyecanlanınca verdiği tepkiler soruldu ve oyuncu da şu yanıtı verdi: “Heyecanlanınca kendimi kontrol edemiyorum. Ne yaptığımı bilmiyorum, ne düşündüğümü bilmiyorum. Ne söylediğimi bilmiyorum. Mimiklerimi de kontrol edemiyorum.”

Evin yaramaz çocuğu Halit Özgür Sarı, yaramazlık yapmayı bırakmadı! 7

1993 yılında İstanbul’da dünyaya gelen oyuncu, Diriliş Ertuğrul dizisindeki Süleyman Alp karakteri ile dikkatleri üzerine çekti. Kırmızı Oda dizisinde Murat karakteri ile başarılı bir performans sergiledi ve Kadir karakteri ile de Kardeşlerim dizisinde büyük bir çıkışa imzasını attı.

Eğlenceli birisi olduğunu Onedio youtube kanalındaki açıklamalarla da ortaya koyan Halit Özgür Sarı, çocukluğunun da yaramazlıklarla dolu olduğunu söyledi.

Oyuncu, “Çocukluk anılarım yaramazlıklarla dolu. Ben hala evin yaramaz çocuğuyum, yaramazlık yapmaya devam, çocuk kalmaya da devam” diye konuştu.

Çok güzel yemek yaptığını ve kendisine güvendiğini anlatan oyuncu, bu konuda ise mütevazi olmadı.