Ana sayfa Sosyal Medya Ömer dizisinin başrolü Selahattin Paşalı o kadar stresli ki, bir yol arıyor!

Ömer dizisinin başrolü Selahattin Paşalı o kadar stresli ki, bir yol arıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Selahattin Paşalı ile Berrak Tüzünataç’ın youtube’daki Kutsal Motor kanalında yayınlanan sohbet programın dikkat çeken bazı detaylar ortaya çıktı. Ömer dizisinde çok başarılı bir performans ortaya koyan Paşalı, kendi hayatıyla ilgili çok özel bir konuya değindi.

Berrak Tüzünataç, kendisinin bir türlü beceremediğini ifade ettiği evlilik konusunda arkadaşına nasıl gittiği sorusunu sordu.
Berrak Tüzünataç, kendi durumunu da ortaya koyarak şöyle konuştu: “Ortak olmayan noktamız, senin benden ziyadesiyle küçük olup, bir aile kurmuş olman ve benim inatla böyle bir şey yapmıyor olmam… Nasıl gidiyor, ben gerçekten merak ediyorum. Ben gerçekten cesaret edemedim şu hayatta, bu kadar büyük bir düzene.”

Lara Tümer ile 2022 yılının Nisan ayında evlenen Selahattin Paşalı’nın Pera isminde bir de kızı bulunuyor. Çiftin kızları geçen yıl yaz Temmuz ayında dünyaya gelmişti.

Ömer dizisinin başrolü Selahattin Paşalı o kadar stresli ki, bir yol arıyor! 7

Ünlü oyuncu yaptığı bazı görüşmelerde kendi yaşında ve popülerlikte olan birisinin evli ve çocuklu bir aileye sahip olma konusunun sorgulandığını ifade ederek, bu düşünceye sahip olan insanlara sitemde bulundu ve şunları söyledi:

“Kariyerimin başında bazı insanlarla tanıştım. Hep bi şey vardı; sanki benim bekar olmam lazım, yalnız olmam lazım, genç kadınların hayranlığını almam lazım. Bu bana söylendi. Kendi içimden öyle söylemiyorum ama, benim ‘kime ne’ durumum vardı. Ben zaten magazinsel birisi değilim, istediğimi yapabilirim. Beni bir şeye sokmanıza gerek yok. Evliliğim ve baba olmam da aynı şekilde gerçekleşti.

Evliliği hızlandırılmamızın sebebi, eşim de söylediği için söylüyorum, yumurtalık durumlarında bir azalma gibi bir şeyi vardı. Doktor artık kritik bir noktaya yaklaşıyorsun dedi, biz oturup, konuşup bir karar verdik. Ben kariyerimi hiç düşünmedim.

Ben ilk defa aşık olmaya cesaret ettiğim birisiyle beraber oldum. Ben hep kontrolcüydüm hayatımda. Beraber bir karar verdik ve beraber bir karar verdik.

Kocalığı anlamadan baba oldum. İki kişiydin, üç olduk. Ama çok büyük bir üç bu. Aslında küçücük ama her şey çok büyük. Çok güzel bir şey olduğu için herhalde bu kadar zor ve yorucu bir şey. Şu anda çok stresliyim mesela, bu da aşmam gereken bir şey. Çok parçaya bölündüm. Eş olmam lazım, baba olmam lazım, çalışmam lazım. Çözeceğim bir şekilde, bulacağım bir yolunu.”