Ana sayfa Sosyal Medya Yaşadığı sağlık sorunları Berrak Tüzünataç’a kişisel bir devrimin kapısını açtı!

Yaşadığı sağlık sorunları Berrak Tüzünataç’a kişisel bir devrimin kapısını açtı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç’ın artık televizyon dizilerinde yer almaması hayranlarını çok üzüyor. İyi hikayeler bekleyen ama yoğun çalışma ortamında yer almayı da artık pek istemeyen oyuncu, sinemayı veya dijital projeleri daha öncelikli olarak görüyor.

Kariyerinde son dönemde bir durgunluk gözlenen oyuncu, en sol Kal isimli sinema filminde ve Terzi isimli dijital dizide rol almıştı. Oyuncu, meslektaşı Selahattin Paşalı ile yaptığı youtube sohbetinde kendisiyle ilgili çok önemli bir detaydan bahsetti. Yaşadığı bir sağlık sorunu sonrasında bu durumu abartarak, kendi adına bir kişisel devrim yapmayı kafasına koyan Berrak Tüzünataç, ilginç açıklamalar yaptı.

Ünlü bir oyuncu olmak ve aynı zamanda kadın olmanın verdiği zorluklardan bahseden Berrak Tüzünataç, yalnızlığın iyi olduğunu ama bazen de zorluklar içerdiğinden de bahsetti. Kendisi adına aldığı önemli kararın detaylarını anlatan oyuncu, şu açıklamada bulundu:

“Yalnızken açıkçası bir başkası ile olduğundan daha kolay. En azından şimdilik öyle. Tabii ki bir şekilde yorucu tarafı da var. Hem sektörel olarak, hayatını merak edilen insanlarımız olduğumuz o pozisyondan dolayı. Bir de kadın olarak zor tarafları muhakkak oluyor. Artık onun da zorluğu ile pek ilgilenmiyorum.

En son üzüntü, stres kaynaklı bir sağlıkla ilgili bir şey yaşadım. Çok yakın zamanda yaşadım. Arkadaşlarıma dedim ki, ‘Ben bunu abartacağım’… Çok büyük bir şey değil ama, ‘Ben bunu çok abartacağım, bunun üstüne bineceğim ve kişisel devriminde son kalan, kafama taktığım, üzüldüğüm, bana hizmet etmeyen, önemi olmayan, ama beni etkileyen her şeyi de bu vesile ile geride bırakacağım’ dedim.

Şimdiye kadar olan tecrübelerimde ben bunu tek başıma taşıyayım, siz hiç eğilmeyin. Biraz öyle gidiyor şimdi.”