Ana sayfa Dizi Haberleri Berrak Tüzünataç, Terzi dizisiyle ilgili herkesin merak ettiği sorunun yanıtını verdi!

Berrak Tüzünataç, Terzi dizisiyle ilgili herkesin merak ettiği sorunun yanıtını verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç, 19 yıla yakın bir süredir setlerde yer alıyor. 19 yaşındayken setlere adım atan ve bu süreçte önemli projelerde yer alan oyuncu, tecrübeli isimler arasında bulunuyor.

Berrak Tüzünataç son dönemde ise Netflix’te yayınlanacak olan 2 projeyle gündeme geldi. Bu projelerden birisi Kal isimli sinema filmi. 11 Kasım’da Netflix’te yayınlanacağı açıklanan Kal filminde Berrak Tüzünataç’ın yanı sıra Dolunay Soysert, Ersin Arıcı, Şükran Ovalı, Ceyda Düvenci, Dilan Çiçek Deniz ve Burak Deniz de kadroda yer alıyor.

Ozan Açıktan’ın yönetmenliğini yaptığı film aşk ve ayrılık konusunda biraz garip bir hikaye olarak sunuldu. Kız arkadaşı tarafından terk edilen bir adamın geçmişle yüzleşmesini izleyeceksiniz.

Berrak Tüzünataç, Terzi dizisiyle ilgili herkesin merak ettiği sorunun yanıtını verdi! 7

Berrak Tüzünataç’ın Netflix için çekilen Terzi isimli dizide de rol aldığı ortaya çıkmıştı. Çağatay Ulusoy ile Şifanur Gül’ün başrolünde yer aldığı Terzi dizisinin ilk sezon çekimleri tamamlandı. İkinci sezon çekimleri devam eden Terzi dizisinde Berrak Tüzünataç da kadroya dahil edildi.

1 yıl kadar önce Süslü Korkuluk ismiyle tv8’de yayınlanacağı duyurulan ama sonrasında yüksek bütçesi nedeniyle Netflix tarafından satın alınan proje, Terzi ismini almıştı.

İkinci sezon çekimleri yapılmakta olan dizide sürpriz bir karakterle izleyeceğimiz Berrak Tüzünataç, iki Netflix projesi ile ilgili şu bilgileri verdi: “Bir tane filmimiz giriyor Netflix’te. Ondan sonra da dizi girecek. Dizinin benim oynadığım kısmı 2023’te girecek. Şubat, Mart gibi olacağını düşünüyorum”

Ünlü oyuncunun bu sözleri Terzi dizisini merakla bekleyenlere de bir ışık tuttu. Dizinin yakın bir zaman içinde Netflix’te yayınlanma ihtimalinin olduğu Berrak Tüzünataç’ın bu sözleri ile anlaşıldı.

Piyasada son dönemde sayıları artan genç oyunculara da değinen Tüzünataç, “Yeni nesil oyuncuların ismini duyduğumuz projelerde aktif olanların hepsini çok beğeniyorum. Bakış açılarını da beğeniyorum” dedi.