Ana sayfa Dizi Haberleri Televizyon dizilerinden Berrak Tüzünataç’ın neden uzak durduğu sonunda anlaşıldı!

Televizyon dizilerinden Berrak Tüzünataç’ın neden uzak durduğu sonunda anlaşıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç, meslektaşı Selahattin Paşalı ile birlikte youtube’da ‘Kutsal Motor’ isimli kanaldaki sohbet programında bir araya geldi. İki oyuncunun meslekleri ve kendileri hakkında yaptığı açıklamalarla dikkat çeken program ilgi gördü.

Ömer dizisinde çok başarılı bir performans ortaya koyan Selahattin Paşalı, son dönemin öne çıkan genç yeteneklerinden birisi ve hayran kitlesi de katlanarak artıyor. Berrak Tüzünataç ise 2005 yılında başladığı oyunculuk yolculuğunda son dönemde biraz kendisini geriye çekmesi ile dikkatlerden kaçmıyor. Elveda Rumeli dizisindeki Vahide karakteri ile 2007 yılında çok konuşulan Berrak Tüzünataç, Ezel dizisindeki Bade karakteriyle de popüler birisi haline gelmişti.

Son, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Filinta, Kurşun gibi televizyon dizilerinde çok başarılı roller canlandıran ünlü oyuncu, ayrıca dijital diziler ve sinema filmlerinde de birçok projede yer aldı.

Berrak Tüzünataç hayranları, oyuncunun 2019 yılından bu yana televizyon dizilerinden uzak durmasının nedenini de çok merak ediyor. İşte programda ünlü oyuncu bu geri çekilmenin sebebini anlattı.

Televizyon dizilerinden Berrak Tüzünataç'ın neden uzak durduğu sonunda anlaşıldı! 8

Oyunculuğu, kendi duygu dünyasından bağımsız profesyonel bir duygu ortamında sürdürmesinin pek de mümkün olmadığını anlatan Berrak Tüzünataç, son dönemde kendisini geriye çekmesinin sebebini açıkladı.

Özellikle sette kendisini güvende hissetmeme halinin kendisi adına çok kötü sonuçları olduğuna değinen oyuncu, projeleri geri çevirmesinde de bu durumun etkisi bulunduğunu şu sözlerle anlattı:

“Monitörün arkasındaki kişiyle ilgili (yönetmen) şüphelerin varsa, elindeki text ile ilgili dertlerin varsa… Ama sonuçta işi sen; yüzünü, sesini yerine göre kahkahanı, gözyaşını, bir şekilde elinden gelenin en iyisini, vitrini olarak verdiğin bir şey benimde de benim adım çok zor oluyor. Çok yıpratıcı oluyor. Öyle bir senaryo, iki ucu da tecrübe etti. Geldiğim bu dönemeçte, yalnız hissettiğim seti bir daha tecrübe etmemek için elimden gelen her şeyi yapıyorum ve yapacağım. Çünkü bir yalnızlık hissi oluyor, bütün ilgi senin üzerindeyken, ekip değil de bir yalnızlık, can savaşı gibi… O benim adıma yıpratıcı oluyor. Ben oyunculuğa, teknik, işimiz, kaça anlaştık falan bende olmuyor. Bayağı ağır bir faturası çıkıyor bende.”

Berrak Tüzünataç, kendisini tam olarak veremediği, ekip içinde yalnız hissettiği işlerin kendisinde büyük bir ruhsal soruna yol açtığını ifade ederek, son dönemde televizyon dünyasında yer almamasının altında yatan nedenlerden birisinin de bu olduğuna değindi.

Televizyon dizilerinden Berrak Tüzünataç'ın neden uzak durduğu sonunda anlaşıldı! 9

Selahattin Paşalı, arkadaşının bu sözlerinin ardından “Bundan dolayı mı biraz uzaktasın, bunlarla bağlantılı mı, şu andaki duruşun?” şeklinde sordu.

Berrak Tüzünataç, sette kendisini güvende hissetmediği zaman içsel bir mücadele içine girdiğini ve bu durumun kendisini çok zorladığını anlattı.

Oyuncu, bu konuda şu sözleri söyledi: “En önemli etken, çünkü çok da izleyen birisiyim. Sette güvende hissetmediğimde içimdeki kontrol etme her şeye müdahil olma tetikleniyor. İçsel bir mücadele yaşıyorum. Bir yandan da zor birisi gibi gözükmemeye çalışıyorum. Çünkü o duyguyu senin meslektaşın dışında kimsenin anlamasını bekleyemezsin. Orada çok kalabalık bir set var, senin neden o sıkışıklıkta olduğunu anlamıyor. Bambaşka bir şeye gidiyor. Bu benim artık kendime yapmama sözü verdiğim bir şey. Gerçekten de hoşuma gitmeyen performanslar çıkıyor benden. İzlediğimde de mutlu olmuyorum.”