Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Berrak Tüzünataç, Ozan Güven’in eski sevgilisi Deniz Bulutsuz’a şiddet iddiası sonrası manidar konuştu!

Berrak Tüzünataç, Ozan Güven’in eski sevgilisi Deniz Bulutsuz’a şiddet iddiası sonrası manidar konuştu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç, magazin gündeminde sıklıkla yer alan kadına şiddet konusuyla ilgili düşüncelerini,sosyal medyadan sonra kameralar aracılığıyla da paylaştı. Kadına şiddet konusunda sorulan soru üzerine ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç, sosyal medyanın kendilerine daha net ve üzerinde oynanmadan mesaj vermeyi sağladığını belirterek, bu faydaya dikkat çekti. Oyuncu, “Sosyal medyanın şöyle bir avantajı oldu artık bizim için, daha doğru ve net, üzerinde oynanmadan kendimizi ifade edebiliyoruz” dedi ve ardından da kadına şiddet konusunda mesajlar verdi.

İstanbul Anlaşması’nın tartışılmasından rahatsız olduğunu belirten oyuncu, “Ne diyeyim artık! Bir kere İstanbul Anlaşması’nın iptali ile ilgili bütün kadınlar, bütün erkekler bilinçli olan, ses çıkartıyor. Bu konuyla ilgili bireysel olarak biz hiçbir şey yapamayız. Ancak talep edebiliriz, yetkililerin bunu önemsemesine. Artık daha fazla can kaybı olmadan da, daha fazla aileler üzülmeden de hepimiz daha fazla üzülmeden gerekli kararlar alınır” diye konuştu.

Yasak Elma dizisinde Ender karakterini canlandıran Şevval Sam ve Kalben’in konuyla ilgili açıklamalarının sorulması üzerine Berrak Tüzünataç, sadece kadınların değil, erkeklerin de bu konuda söz söylemesi gerektiğini belirtti.

Oyuncu, “Hayatında bunu yaşamayan erkeklerin bu konuda duyarlı olduğunu göstermesi, kadınların yanında olması bütün bu sürecin hızlanmasına, etkisinin artmasına yüzde yüz destek olacaktır. Çok önemli buluyorum ben de” dedi.

Özellikle erkek oyuncu arkadaşlarının desteğinden memnun olduğunu ifade eden Berrak Tüzünataç, Ozan Güven’in eski sevgilisi Deniz Bulutsuz’a şiddet uygulamasının hatırlatılması üzerine de şu yorumda bulundu:

“Bunlar bize bu konunun ne kadar yaygın olduğunu, her ortamda olabildiğini, bunu yapan erkeklerin asla dışarıdan tiplerinin kötü, sosyal hayatta, iş hayatlarında kaba insanlar olmak zorunda olmadıklarını… Her an her yerde yaşanıyor olabildiğini gösteriyor ve hatırlatıyor. Çok fazla bir şey söylemek istemiyorum. Hepsi ile ilgili düşüncelerimi, bir faydası olur umuduyla sosyal medya aracılığı ile paylaştım.”

Kendisinin bir taciz uğrayıp uğramadığı sorusu üzerine, böyle bir durumu yaşamayan bir kadın tanımadığını belirten oyuncu, böylelikle benzer olaylar yaşadığını da kabul etmiş oldu.