Ana sayfa Dizi Haberleri Aras Bulut İynemli ile ağabeyi Orçun İynemli farklı dizilerle birbirlerine rakip oldu!

Aras Bulut İynemli ile ağabeyi Orçun İynemli farklı dizilerle birbirlerine rakip oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında yeni sezonda izleyicilerle buluşacak olan Yeni Hayat dizisinin ekibi bir araya geldi ve sette çalışmalar başladı. Serkan Çayoğlu, Melisa Aslı Pamuk, Nilperi Şahinkaya ve Tayanç Ayaydın’ın başrollerinde yer aldığı dizinin ekibinde büyük bir heyecan var…

Kanal D’nin Mart ayında Perşembe akşamları yayınlamaya karar verdiği dizinin gününü değiştirerek, Zalim İstanbul’un yerine Pazartesi akşamları ekrana getirmeye karar verdi. İşte bu değişiklik biraz da riskli bulunmuştu. Çukur, Sefirin Kızı ve Yasak Elma gibi oturmuş projelerin karşısında Yeni Hayat dizisinin nasıl performans sergileyeceği de merak konusu oldu.

Yeni Hayat dizisiyle ilgili yeni bir gelişme daha var. Çukur’da Yamaç karakterine hayat veren ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli’nin oyuncu ağabeyi Orçun İynemli, artık Yeni Hayat dizisinin kadrosunda. TV100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre Karga Seven Pictures imzalı Yeni Hayat dizisinin kadrosuna en son katılan isim Orçun İynemli oldu.

Aras Bulut İynemli ile ağabeyi Orçun İynemli farklı dizilerle birbirlerine rakip oldu! 8

Ağustos ayının sonlarında Yeni Hayat dizisinin başlaması bekleniyor. Eylül ortasından sonra da Çukur’un 4. sezonunun ekranda olması hesaplanıyor. Bu durumda Eylül ayından itibaren Aras Bulut İynemli ile ağabeyi Orçun İynemli, farklı diziler için aynı gün reyting yarışı içine girmiş olacak.

Orçun İynemli’nin dizide sürpriz bir karaktere hayat vereceği de belirtiliyor. 2002 yılından bu yana oyunculuk yapmakta olan Orçun İynemli; Hırsız Polis (Nejat), Öyle Bir Geçer Zaman ki (İbo), Adı Mutluluk (Tatlı) ,Kalbideki Deniz (Ünal) ve Diriliş Ertuğrul (Mikis) gibi dizilerde boy göstermişti.

Orçun İynemli ile Aras Bulut İynemli, Öyle Bir Geçer Zaman ki isimli dizide birlikte rol almıştı.

Aras Bulut İynemli ile ağabeyi Orçun İynemli farklı dizilerle birbirlerine rakip oldu! 9