Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Beşiktaş – Olympique Lyon Maçı TRT 1’de izleyici ile buluşacak

Beşiktaş – Olympique Lyon Maçı TRT 1’de izleyici ile buluşacak

tarafından ker_def

Beşiktaş – Olympique Lyon Maçı TRT 1’de ekrana gelecek!

Beşiktaş – Lyon UEFA Avrupa Ligi çeyrek final rövanşında mücadele edecek. Yarı finale yükselmek isteyen Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi’nde 2-1 mağlup olduğu Lyon’u evinde ağırlayacak. Büyük karşılaşma, 20 Nisan 2017 Perşembe günü saat 22.05’den itibaren canlı olarak TRT 1 ekranlarından şifresiz olarak yayınlanacak.

Vodafone Arena’da 22.05’te başlayacak karşılaşmada Milorad Mazic’in ÿyardımcılıklarını Milovan Ristic ve Dalibor Djurdjevic yapacak. Nemanja Petrovic’in dördüncü hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın ilave yardımcı hakemleri ise Nenad Djokic ve Danilo Grujic olacak.

Deplasmanda attığı golle büyük bir avantaj yakalayan Beşiktaş, evinde 1-0 galip gelirse tur atlayan taraf olacak. Beşiktaş, evinde gol yemeden 1 ve üzeri skorlarla kazanırsa tur atlayan taraf olacak. Her türlü beraberlik sonucunda turu geçecek taraf Lyon olacak. Maç 2-1 bitmesi halinde uzayacak. Beşiktaş 2 üstü farklı galibiyet alması durumunda yine turu geçen taraf olacak. Lyon, maçı kazandığı her skorla turu geçen taraf olacak…