Ana sayfa TV Programları Yemekteyiz’i Onur Büyüktopçu büyüttü, Seda Sayan batırdı!

Yemekteyiz’i Onur Büyüktopçu büyüttü, Seda Sayan batırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Acun Ilıcalı’nın Seda Sayan taktiği Yemekteyiz’in başına dert oldu! Yemekteyiz yarışması, Onur Büyüktopçu’nun sunduğu dönemde altın günlerini yaşıyordu. Ne zaman ki 2018 yılında Zuhal Topal bu işe elini attı, Yemekteyiz için büyük bir rekabet başladı. Onur Büyüktopçu, Zuhal Topal yarışı keyifli geçti. Büyüktopçu’nun sunumunu beğenen hayranları Yemekteyiz’e hep destek oldu.

Ancak, 2019 yılı Mayıs ayında Onur Büyüktopçu programa devam etmeyeceğini açıklayınca büyü bozuldu. Seda Sayan ile anlaşan ve peşin ödeme yapan Acun Ilıcalı, hem Yemekteyiz hem de O Ses Türkiye için ünlü sanatçının önemli bir ivme sağlayacağını hesap etti.

Yemekteyiz'i Onur Büyüktopçu büyüttü, Seda Sayan batırdı! 8

Ancak düşündüğü gibi olmadı. Geçtiğimiz ay Yemekteyiz yarışmasının çekimleri bitti. Seda Sayan ile anlaşma tamamlanmıştı. Acun Ilıcalı’nın Seda Sayan’a emanet ettiği Yemekteyiz, çok eleştirildi ve düşük reytingleri ile eski günlerini arar oldu.

O Ses Türkiye yarışmasının Eylül ayında başlayacak yeni sezonunda da Seda Sayan olmayacak.

Sohbet programında hayranlarının sorusunu yanıtlayan Seda Sayan,Mart ayında Acun Ilıcalı ile el sıkıştıklarını ve hem Yemekteyiz hem de O Ses Türkiye macerasının kendisi adına noktalandığını doğrualdı.

Seda Sayan, “Mart’ta biz el sıkıştık Acun’la. Doğrudur, doğru yani. Hakikaten çok yoruldum. Hatırlasana geçen sezonu, hatırla nasıl agresiftim; hem ‘O Ses’, hem ‘Yemekteyiz’, hem konserler” şeklinde konuştu.

Acun Ilıcalı’nın Seda Sayan hamlesi O Ses Türkiye için büyük bir fark yaratmadı. Ancak Yemekteyiz açısından durum daha da kötü bir noktaya taşındı.

Yemekteyiz yeni sezonda yayınlanacak mı? Onur Büyüktopçu geri döner mi?

Yemekteyiz'i Onur Büyüktopçu büyüttü, Seda Sayan batırdı! 9

Yeni sezonda Yemekteyiz’in akıbeti de belli değil. Ancak iyi bir sunucu ile yeniden ekrana dönmesi hiç de zor bir ihtimal değil. Ayırca Çarkıfelek’e başlayan ve iyi de performans sergileyen Onur Büyüktopçu yeniden yarışmaya döner mi? İşte bu sorunun şimdilik yanıtı zor.

Onur Büyüktopçu, şayet Çarkıfelek devam eder ise dönmeme ihtimali daha yüksek. Boşta olursa da yeniden Yemekteyiz için bu çabayı sergiler mi, orası da bilinmiyor.