Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Beyaz Show’un tekrar bölümleri, canlı yayınlandığı dönemden daha çok ilgi gördü!

Beyaz Show’un tekrar bölümleri, canlı yayınlandığı dönemden daha çok ilgi gördü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Beyaz Show bir Kanal D klasiği olarak 22 sezon boyunca ekranda boy gösterdi. 2 sezon önce de izleyicilerine veda etti. 6 Aralık 1996 tarihinde başlayan Beyazıt Öztürk’ün Kanal D’deki sürüveni, 4 Mayıs 2018 tarihinde son bulmuştu.

22 sezon boyunca Cuma akşamları ünlü isimleri konuk ettiği programında izleyicileri keyifyendiren Beyazıt Öztürk, önceki hafta yeniden hayranları ile buluşmaya başladı.Ancak Beyaz Show’un özel olarak hazırlanan seçme bölümleri tekrar verilmekteydi. Buna rağmen ilgi çok büyük oldu.

Beyaz Show’u özleyen izleyiciler yayınlandığı saat dilimi de göz önüne alındığında çok büyük bir ilgi gösterdi. Beyazıt Öztürk’ün programı canlı yaptığı dönemlerde bile bu seyirci oranları zor yakalanıyordu. Anlaşılan izleyiciler Beyaz Show’u özlemiş.

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu da konuyu bugünkü köşe yazısında dile getirdi. Koloğlu, “İlk 10 içine girecek oranda seyirciyi yakalamış ki yayınlandığı saat dilimi düşünülürse, bu rakam çok iyi… Canlı programlarının yayınlandığı tarihlerdeki izlenme oranlarından yüksek. Bir yerde, dizi ve filmden başka farklı bir seçenek olarak tekrardan sunulması, ilgiyi artırmış olabilir” diye yazdı.