Ana sayfa Sosyal Medya Bikinili pozları ile mest eden Burcu Özberk’e tatil çok yaradı!

Bikinili pozları ile mest eden Burcu Özberk’e tatil çok yaradı!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bu sezon Fox TV’de Burcu Özberk’in İlhan Şen ile başrolü paylaştığı Aşk Mantık İntikam dizisi 42. Bölümde hayranların tüm uğraşlarına rağmen ikinci sezon devam etmeyerek final yaptı.

Dizinin eğlenceli karakteri Burcu Özberk de yoğun geçen sezonun yorgunluğunu atabilmek için soluğu Bali’de aldı. Güzel oyuncunun tatil süresince yaptığı paylaşımlar milyonlarca izlenme alırken yenileri de gelmeye devam ediyor.

32 yaşındaki oyuncu Burcu Özberk geçtiğimiz günlerde derin göğüs dekolteli ve iç çamaşırlı pozlarıyla Instagram’ı sallamıştı. Cesur pozlarına tam gaz devam eden güzel oyuncu bu kez “Gün erken başlıyor, uyanamıyorum” notunu düştüğü bikinili fotoğraf serisini paylaştı. Oyuncunun paylaşımı 9 milyon takipçisinin bulunduğu instagram hesabında kısa sürede yüz binlerce beğeni ve yorum aldı.

Burcu Özberk’in önümüzdeki dönemde kariyerinde hangi adımları atacağı da hayranları tarafından merak ediliyor. Gündeme gelen bir iddiaya göre Yağmur Tanrısevsin ile Burcu Özberk’in aynı dizide bir araya geleceği konuşuluyor.

Her iki oyuncu da son dönemde yıldızı parlayan, yapımcıları peşinde koşturan iki genç ismi.
Rol aldıkları diziler çok seviliyor ve izleyicilerin onlara olan hayranlığı günbegün artıyor. Hayranlar da sosyal medyada yapılan yorumlara göre bu iki başarılı ismin bir araya gelmesini istiyor.