Ana sayfa Sosyal Medya Bildiğin heykel! Şükrü Özyıldız sen neymişsin? Ezgi Mola üstü çıplak arkadaşını affetmedi çekti!

Bildiğin heykel! Şükrü Özyıldız sen neymişsin? Ezgi Mola üstü çıplak arkadaşını affetmedi çekti!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – atv’nin yeni sezondaki iddialı dizisi Akıncı ile ekranlara dönecek olan Şükrü Özyıldız, Ezgi Mola’nın kamerasından kaçamadı ve ortaya bir hayli ilginç görüntüler çıktı! Özyıldız, bilindiği gibi geçtiğimiz yıl Ezgi Mola ile birlikte Alice müzikalinde sahneye çıkmıştı.

Serenay Sarıkaya, Enis Arıkan ve İbrahim Selim’in de rol aldığı müzikalde Şükrü Özyıldız Şapkacı karakterini oynarken, Ezgi Mola da Kraliçe’yi oynuyordu. Covid 19 nedeniyle tiyatrolar kapalı olduğu için oyun devam edemiyor şu anda. İki oyuncu, şu sıralar tatilde bir araya geldi. Mola, sevgilisi Mustafa Aksakallı ile Boop Alaçatı isimli mekanın işletmeciliğini yaparken aynı zamanda da arkadaşlarını mekanında ağırlıyor ve tatil yapıyor.

Ezgi Mola’nın son misafiri Şükrü Özyıldız oldu. Özyıldız, Akıncı isimli bir diziyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Henüz çekimlerin başlamamasını fırsat bilerek Alaçatı’ya dinlenmeye gitmiş anlaşılan! Büşra Develi ile birlikte oynayacağı atv’nin dizisi öncesinde vücut çalıştığı da anlaşılan Şükrü Özyıldız’ın plajdaki üstü çıplak halini görenler çok şaşırıyor!

Bildiğin heykel! Şükrü Özyıldız sen neymişsin? Ezgi Mola üstü çıplak arkadaşını affetmedi çekti! 10

Oyuncunun gerçekten son derece fit vücudunun ciddi bir spor çalışması ile elde edildiği anlaşılabiliyor. Arkadaşını fena köşeye sıkıştıran Ezgi Mola, Şükrü Özyıldız’ın özellikle kadın hayranlarını da muhtemelen çok mutlu etti! Ezgi Mola da Özyıldız’ın fit halini ‘Heykel gibi geldi’ sözüyle not düşmeyi ihmal etmemiş!

İşte Ezgi Mola’nın instagram story’den yaptığı paylaşımın fotoğrafları:

Bildiğin heykel! Şükrü Özyıldız sen neymişsin? Ezgi Mola üstü çıplak arkadaşını affetmedi çekti! 11 Bildiğin heykel! Şükrü Özyıldız sen neymişsin? Ezgi Mola üstü çıplak arkadaşını affetmedi çekti! 12 Bildiğin heykel! Şükrü Özyıldız sen neymişsin? Ezgi Mola üstü çıplak arkadaşını affetmedi çekti! 13