Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde olmaz denilen şey sonunda oldu!

Yasak Elma dizisinde olmaz denilen şey sonunda oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında ilk 3 sezonuyla büyük başarı kazanan Yasak Elma dizisinin yeni sezonu heyecanla ve merakla bekleniyor… Dizide olmaz denilen birçok şey 4. sezonda izleyicilerin karşısına çıkacak.

Kim derdi ki, hem Şahika hem Ender hem de Yıldız hapse düşecek. Bu noktaya nasıl geldikleri de merak ediliyor ama en çok da hapiste neler yaşayacakları izleyiciyi daha çok cezbeden bir durum….

Yasak Elma dizisinin 75. yeni bölümünden 3. fragman yayınlandı. İlk fragmanda Şahika’nın hapse düştüğü görülmüş ve koğuştaki kişi merak uyandırmıştı. 75. bölümden 2. fragmanda koğuştaki kişinin Ender olduğu ortaya çıkmış ve ‘İlahi adalete’ vurgu yapılmıştı. Ayrıca bir kişi daha koğuşa giriyordu ama kim olduğu bilinmiyordu.

Yasak Elma dizisinin 75. bölümünden 3. fragman yayınlandı. Gelen kişinin Yıldız olduğu görüldü.Yani olmaz denilen şey oldu. 3 kadın hep birlikte hapse düşmüştü. Buna ne sebep oldu, bu noktaya nasıl gelindi izleyiciler çok merak ediyor.

Yasak Elma dizisi 4. sezonu öncesinde izleyicileri bir hayli meraklandırmayı ve heyecanlandırmayı başardı. Bakalım Şahika, Ender ve Yıldız ikilisinin zulmünden nasıl kurtulacak? Eda Ece, Şevval Sam ve Nesrin Cavadzade, performanslarıyla 4. sezonda da diziyi sırtlayacaklar.

İşte dizinin 75. bölümünden 3. fragman: