Ana sayfa Dizi Haberleri Hande Erçel, kamera arkasında espri makinası adeta! Sen Çal Kapımı setinde bakın ne yapıyor?

Hande Erçel, kamera arkasında espri makinası adeta! Sen Çal Kapımı setinde bakın ne yapıyor?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de bu yazın en sevilen romantik komedi dizileri arasında çok konuşulan Sen Çal Kapımı, bu akşam 5. bölümüyle ekrana geliyor. Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in başrolünde oynadıkları dizi, kamera önünde olduğu kadar arkasında da eğlenceli bir set! Bu eğlencede en büyük pay da görünen o ki Hande Erçel!

Muzip halleri her daim sosyal medyaya yansıyan genç oyuncu, dizideki partneri Kerem Bürsin ile de kamera arkasında iyi bir uyum yakalamış. Her ne kadar magazin basınında aşk yaşadıkları haberlerini yalanlasalar da ikilinin iyi anlaştıkları sosyal medya paylaşımlarından da görülüyor.

Arkadaş olarak iyi bir uyum yakalamaları, kamera önünde de hem daha rahat olmalarını hem de bu samimiyetin izleyiciye geçmesini sağlamış oluyorlar. Erçel ve Bürsin’in instagram’dan yaptıkları paylaşımlar, takipçilerini hem heyecanlandırıyor hem de mutlu ediyor.

Özellikle Hande Erçel’in esprili kişiliği bu paylaşımlara yansımakta. Erçel, setin de sevimli, muzip kızı olmuş durumda! Geçtiğimiz günlerde set ekibinden bir kişiyi yanına alıp adeta ufak yollu baskılayarak en çok sevdiği kişiyi sorması ve kendisinin sevildiği sözlerini de yayınlayarak Kerem Bürsin’e laf atması dikkat çekmişti.

Hande Erçel, kamera arkasında espri makinası adeta! Sen Çal Kapımı setinde bakın ne yapıyor? 11

Hande Erçel ve Kerem Bürsin, çektikleri videolarla takipçilerini kamera arkası anlarını yansıtarak eğlendiriyor. Son olarak Erçel, dizinin setine kurulan bir jimmy jeep kameraya çıkarak görüntü yönetmeninin yerine geçmesi de sette hiç durmadan muziplik yaptığının bir göstergesi oldu.

Erçel, kamera hareket ederken öndeki kişilere komut vermeyi de ihmal etmiyor! Bir pazar yerinde yapılan çekimde kamera arkasına geçen oyuncu ‘Gülümseyin bu akşam bölüm var’ diyerek takipçilerini de diziye yönlendirmeyi unutmamış…

İşte Hande Erçel’in o halleri:

Hande Erçel, kamera arkasında espri makinası adeta! Sen Çal Kapımı setinde bakın ne yapıyor? 12

Hande Erçel, kamera arkasında espri makinası adeta! Sen Çal Kapımı setinde bakın ne yapıyor? 13

Hande Erçel, kamera arkasında espri makinası adeta! Sen Çal Kapımı setinde bakın ne yapıyor? 14

Hande Erçel, kamera arkasında espri makinası adeta! Sen Çal Kapımı setinde bakın ne yapıyor? 15