Ana sayfa Sosyal Medya Binbir surat Pınar Deniz! Oyuncu şimdi de farklı bir imajla hayranlarının karşısına çıktı!..

Binbir surat Pınar Deniz! Oyuncu şimdi de farklı bir imajla hayranlarının karşısına çıktı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranların çok konuşulan dizisi Yargı’da ‘Ceylin’ karakteriyle izlediğimiz Pınar Deniz, sezonun en çok konuşulan, en dikkat çeken isimlerinden birisi oldu.

Pınar Deniz, kariyerinde sıçrama yaşadığı Yargı dizisinin sezon finali yapmasından sonra tatil yapmak yerine Disney Plus için çekilen Avcı dizisinin çekimlerine başladı. Oyuncu, bütün yaz sıcak günlerde sette yeni dizisi için ter döktü.

Avcı dizisinde bir seri katile hayat verecek olan Pınar Deniz, izleyiciyi sadece karakteriyle değil, imajı ile de şaşırtacağını ise sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla gösteriyor.

Binbir surat Pınar Deniz! Oyuncu şimdi de farklı bir imajla hayranlarının karşısına çıktı!.. 9

Güzel oyuncu yeni dizisi için sürekli imaj değiştirdi. Geçtiğimiz günlerde kızıl saçlı halini gözler önüne seren oyuncu son instagram paylaşımında platin beyazı saçlarıyla hayranlarının karşısına çıktı. Pınar Deniz sosyal medya paylaşımında Avcı’nın setinden pek çok pozunu paylaştı.

Binbir surat Pınar Deniz! Oyuncu şimdi de farklı bir imajla hayranlarının karşısına çıktı!.. 10

Geçtiğimiz günlerde diziden yayınlanan fotoğraflarla birlikte son derece etkileyici ve sarsıcı bir yapımın gelmekte olduğu da ortaya çıktı. Uraz Kaygılaroğlu ile başrolde yer alan Pınar Deniz, önümüzdeki günlerde en az Yargı’daki kadar Disney Plus’ın dizisi Avcı ile de çok konuşulacak!

Binbir surat Pınar Deniz! Oyuncu şimdi de farklı bir imajla hayranlarının karşısına çıktı!.. 11

Öte yandan,  Avcı’nın  dijital platformun sosyal medya hesabından yayınlanan ilk görüntüleri merakı iyice artırdı. Yargı’da bir avukat olarak izlediğimiz Pınar Deniz, Avcı’da ise suçlu olarak gördüğü kişileri öldüren ve özellikle kurbanlarını kadına, çocuklara, hayvanlara veya hayata zarar veren insanlar arasından seçen ancak kendisini bir sanatçı olarak gizleyen bir seri katile hayat veriyor. Avcı dizisinin yayın tarihi henüz netleşmedi…