Ana sayfa Dizi Haberleri Yeniden sete çıkan Mahkum izleyicisini ikinci sezonda yepyeni heyecanlar bekliyor!

Yeniden sete çıkan Mahkum izleyicisini ikinci sezonda yepyeni heyecanlar bekliyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İlk sezonuyla büyük ses getiren Mahkum dizisi ikinci sezonuyla çok yakında yeniden Fox TV ekranında olacak. Görünüşe göre ikinci sezonda Mahkum izleyicisini çok farklı bir hikaye bekliyor.

Güney Kore dizisi Innocent Defendant’tan uyarlarlan Mahkum dizisi geçen kış dizi dünyasına bomba gibi girmişti. Daha ilk bölümüyle oldukça iyi reytingler alan dizi ilerleyen haftalarda puanının daha da yükselterek birinciliğe yerleşmişti.

Ancak sezonun sonuna doğru Mahkum dizisi için işler iyi gitmedi. İzleyici hikayeyi vasat bulmaya başladı, bu durum reyting puanlarına yansıdı. Reytinglerde düşüşe geçen Mahkum dizisi sezona hızlı başladı ancak oldukça kötü bitirdi.

Yeniden sete çıkan Mahkum izleyicisini ikinci sezonda yepyeni heyecanlar bekliyor! 7

Mahkum dizisinin reytinglerdeki kötüye gidişinin sebebi izleyiciye göre orijinal dizinin hikayesinin sona ermesiydi. Toplam 18 bölüm çekilen orijinal dizinin hikayesi sona erince, izleyiciye göre Mahkum’un senaristleri de hikayeden uzaklaşmaya başlamıştı.

Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu’nun müthiş bir performans ortaya koyduğu Mahkum dizisi ikinci sezon için sete çıktı. İkinci sezonda hem oyuncuları hem de senaryo ekibini çok zor bir süreç bekliyor. Zira yeni sezonda çok güçlü dizilerin ekrana gelmesi bekleniyor.

Geçen sezonu kötü reyting puanıyla kapatan Mahkum dizisinin ikinci sezonda çok güçlü bir senaryoyla gelmesi bekleniyor. Dolayısıyla senaryoda yeni karakterler ve yeni hikayelerin olacağı tahmin ediliyor. En büyük merak konusu ise Mahkum’un yeni sezonda reytinglerde nasıl bir performans sergileyeceği.