Ana sayfa Dizi Haberleri Tanıtımıyla heyecan dozajını artıran Kusursuz Kiracı’nın günü belli oldu!

Tanıtımıyla heyecan dozajını artıran Kusursuz Kiracı’nın günü belli oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV çok yakında sıra dışı bir diziyi izleyiciyle buluşturacak. Tanıtımıyla büyük merak uyandıran Kusursuz Kiracı dizisinin yayın tarihi nihayet belli oldu.

İlk tanıtımıyla dikkatleri üzerine toplamayı başaran Kusursuz Kiracı çok uzun zamandır bekleniyor. Çekimlerine çok uzun süre önce başlanan dizinin yaz sezonunda ekrana gelmesi bekleniyordu. Ancak bir türlü yayınlanmadı.

Nihayet dizinin ilk tanıtımı kısa süre önce yayınlandı. Ve tanıtım yayınlandığı an çok büyük ses getirdi. Tanıtımıyla ve konusuyla çok farklı bir yapım olduğunu kanıtlayan dizinin yayın tarihi de açıklandı. Buna göre Kusursuz Kiracı’nın ilk bölümü 30 Ağustos Salı akşamı yayınlanacak.

Yapımcılığını MF YAPIM’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan’ın oturduğu ve Nermin Yıldırım’ın senaryosunu yazdığı Kusursuz Kiracı, Dilan Çiçek Deniz’in hayat verdiği ana karakterin yeni taşındığı apartmandaki gizemli olayları konu alacak, bulmaca gibi bölümleriyle izleyenleri ekrana kilitleyecek.

Tanıtımıyla heyecan dozajını artıran Kusursuz Kiracı’nın günü belli oldu! 7

Dilan Çiçek Deniz, Serkay Tütüncü, Melisa Döngel, Özlem Tokaslan, Ruhi Sarı, Beyti Engin, Deniz Cengiz, Umut Kurt, Nilsu Yılmaz, Rami Narin, Ümmü Putgül, Alptekin Serdengeçti, Şirin Öten, Hasan Şahintürk, Rüçhan Çalışkur ve Bennu Yıldırımlar’dan oluşan güçlü kadrosuyla yeni sezona bomba gibi girecek olan Kusursuz Kiracı’nın salı günü reytinglerine damga vurması bekleniyor.

Kış sezonu dizisi olacak Kusursuz Kiracı, birçok rakibinden önce yayına girerek büyük bir fark atmayı da hedefliyor. Kusursuz Kiracı’nın konusu şöyle:

Kusursuz Kiracı’da ana karakter Mona (Dilan Çiçek Deniz), yetimhanede büyümüş genç bir kadındır. İnternet gazetesinde çalışmakta ve son dönemde İstanbul’un farklı noktalarında yaşanan ev kundaklaması vakalarının haberini yapmaktadır. Yine yangın haberine gittiği bir gün, aynı haberi yapmaya gelen fotoğraf muhabiri Yakup (Serkay Tütüncü) ile karşılaşırlar. Birbirlerinden alttan alta hoşlanmakla birlikte, tümüyle zıt karakterlere sahip oldukları için didişe didişe haberi yaparlar. Haber dönüşü Mona zaten kavgalı olduğu ev sahibinin eşyalarını kapının önüne koyduğunu görür ve artık evsiz kalmıştır.