Ana sayfa Sosyal Medya Bülent İnal’ın başrolünde olduğu Mevlana dizisi gümbür gümbür geliyor!..

Bülent İnal’ın başrolünde olduğu Mevlana dizisi gümbür gümbür geliyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çekimleri Mevlana’nın doğduğu yer olan Konya’da devam eden TRT’nin dijital platformu için çekilen  Mevlana dizisi izleyici tarafından merakla bekleniyor.

Dizide Mevlana’yı canlandıran usta oyuncu Bülent İnal instagram hesabından yaptığı son paylaşımlarıyla ‘Mevlana gümbür gümbür geliyor’ dedirtti.

Konusu 13. yüzyılda geçen proje için çok büyük prodüksiyon yapıldı. Konya’da o döneme ait bir şehir ortamı kurulurken, ayrıca hem aksesuarlar hem de kostümler için büyük bir emek verildi. Bülent Ünal oyuncu arkadaşlarıyla setten fotoğraflarını paylaştı.

Bülent İnal'ın başrolünde olduğu Mevlana dizisi gümbür gümbür geliyor!.. 8

2 aydan uzun süredir sette olan ekip dizinin büyük bir kısmını tamamladı. Ekibin yaz başına kadar da sette çalışmalarını sürdürmesi bekleniyor.

Kale Film tarafından çalışmaları titizlikle yürütülen dizinin oyuncu kadrosunda Bülent İnal’a aralarında İlker Aksum, Kaan Yıldırım, Ushan Çakır, Ahu Türkpençe, Can Nergis, Altan Gördüm, Burç Kümbetlioğlu’nun bulunduğu pek çok önemli isim eşlik ediyor.

Bülent İnal'ın başrolünde olduğu Mevlana dizisi gümbür gümbür geliyor!.. 9

Can Ulkay’ın yönetmenliğinde dizi ekibi yoğun şekilde çalışıyor. Ali Aydın’ın senaryosunu yazdığı dizi, hikayesi kadar o dönemi yansıtmak için yapılan prodüksiyon çalışmalarıyla da sık sık gündeme geliyor.

Son dönemde Payitaht Abdülhamid isimli TRT1 dizisindeki muhteşem performansı ile gönülleri bir kez daha kazanan Bülent İnal’ın Mevlana’daki performansı da hayranları tarafından merakla bekleniyor.