Ana sayfa Dizi Haberleri Özge Yağız, Sol Yanım dizisindeki partneri Tolga Mendi’ye kibarca laf mı çarptı, yanlış mı duyduk?

Özge Yağız, Sol Yanım dizisindeki partneri Tolga Mendi’ye kibarca laf mı çarptı, yanlış mı duyduk?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranlarında izleyicilerle Perşembe akşamları buluşmakta olan Sol Yanım dizisi, başarılı oyunculuk performansları ve iyi bir hikayeye sahip. Dizinin çekimleri ve kadrosu da gayet iyi. Ancak tek düşündüren nokta reytinglerin istenildiği kadar iyi noktada olmaması. Star TV, sabır gösterirse bu konuda da ilerleme olacağını birkaç haftadır yaşanan küçük yükselişlerden görmek mümkün.

2 sezon Kanal 7 ekranında Yemin isimli dizide Reyhan karakterine hayat veren Özge Yağız, bu karakter ile büyük üne kavuştu. Yemin dizisindeki partneri Gökberk Demirci ile aşk yaşayan oyuncu, ikinci sezonda diziden ayrıldı ve daha farklı projelerde yer almak için teklifleri değerlendirdi. 2020-2021 sezonunda Özge Yağız, Sol Yanım isimli dizide Tolga Mendi ile iyi bir dizi çifti oldu. Şimdi de bu iki başarılı genç oyuncu, Onedio’nun youtube kanalı için bir araya geldi.

Sosyal medyadaki hayranlarından gelen soruları yanıtlayan ikilinin iyi uyumu dikkat çekerken, neşeli halleri de hayranlarını mutlu etti. Soru çekme sırasını unutan Tolga Mendi’ye müdahale eden ve sıranın kendisinde olduğunu belirten Özge Yağız, sanki partnerine kibarca ama dikkat çeken bir laf çarptı gibi…

Tolga Mendi, “Çekiyorum öyleyse” diyerek kavanozdan bir soru almaya yeltenince Özge Yağız, şöyle söyledi: “Bir şey söyleyeceğim, bunu benim çekmem gerekmiyor mu?”

Aslında muhabette buraya kadar her şey doğal. Ama sonrasında Özge Yağız öyle bir laf söyledi ki, partnerine sette de hep öncelik beklediği eleştirisi getirmiş oldu.

Videonun 1. dakikasında Özge Yağız, “Sette de böyle. Hep öncelik, niye benim yakınım değil” diye konuştu. Aslında videonun orijinalinde bu bölüm kesilmiş gibi ve küçük bir montaj var gibi duruyor. Ancak Özge Yağız’ın şikayeti sanki sette partnerinin hep önceliğin kendisine verilmesini istediği gibi bir anlam çıkıyor. Şayet farklı bir durum yok ise, Özge Yağız kibarca da olsa partneri Tolga Mendi’ye laf çarpmış oldu.

Özge Yağız, bu sözü ile tam olarak ne anlatmak istedi izleyenler merak etti. Keşke videonun orijinal hali verilseydi de tam olarak durum daha iyi anlaşılsaydı.

“Hanginiz daha eğlenceli?” şeklindeki soruya Tolga Mendi, partnerini işaret etti. Özge Yağız da “Bence de ben daha eğlenceliyim” diye konuştu.

Tolga Mendi bir insanda “Kötü niyet, kötü kalp, art niyete” tahammül edemeyeceğini ifade etti. İki yüzlülüğe de Özge Yağız tahammül edemediğini belirtti. “Net olmayan insan sevmem” şeklinde konuşan Özge Yağız’ın bu sözü de akıllara yerleşti.