Ana sayfa Dizi Fragmanları Bir Aile Hikayesi 15. yeni bölümde büyük krizin adı Engin! (fragman ve özet)

Bir Aile Hikayesi 15. yeni bölümde büyük krizin adı Engin! (fragman ve özet)

tarafından ker_def

Fox TV’nin Cumartesi akşamları ekrana getirdiği sevilen dizisi Bir Aile Hikayesi, 2. sezonuyla da hayranlarına peşinden sürüklemesini biliyor… Dizinin geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümü iyi reytingler almıştı. Songül Öden.Celil Nalçakan, Birkan Sokullu, Alper Saldıran, Olgun Toker ve İrem Sak’ın başrollerinde yer aldığı dizinin 15.yeni bölümü 28 Eylül Cumartesi akşamı yayınlanacak.

Peki yeni bölümde neler olacak? Engin krizi çıkacağını hemen belirtelim

işte 15. bölüm özeti ve fragmanı:

Reyhan musiki gecesinde sahneye çıkacağı için çok heyecanlıdır. Ancak Cem Reyhan’ın o gece birlikte şarkı söyleyeceği kişiden rahatsız olur. Engin Reyhan’ın eski okul arkadaşıdır.

15.bölüm 1.fragmanı:

Reyhan’ın Engin’le ilgili Cem’den gizlediği bir bilgi aralarının açılmasına sebep olur. Öte yandan Berk’in Nil’e verdiği bir hediye başlarına iş açar.

Ufuk, Nil’e sürpriz bir doğum günü partisi hazırlamaktadır. Beste ve Berk’i de davet eder.

Beste engel olmaya çalışsa da Berk o partiye gidip Nil’e geçmişlerini hatırlatmak ister. Ancak partide alacağı bir haberle sarsılacaktır.

Erdem’in Beste’nin olduğu kampa habersizce gelişi ortalığı karıştırır.

Bir Aile Hikayesi 15. yeni bölümde büyük krizin adı Engin! (fragman ve özet) 7

Erdem ile Tayfun kavga eder, Beste’nin kamp macerası tatsız biter.

Mahur babasını mutlu etmek için büyük bir adım atar ve Müjde’ye danışmadan tekne satın alır. Bu durum Müjde ile arasını açar. Mahur durumu toparlamak için geri adım atmak istediğinde hiç umulmadık bir durumla karşı karşıya kalır.

15.bölüm 2.fragmanı: