Ana sayfa Dizi Fragmanları Bir Aile Hikayesi 4 Mayıs Cumartesi 9. Bölüm fragmanı izle!

Bir Aile Hikayesi 4 Mayıs Cumartesi 9. Bölüm fragmanı izle!

tarafından ker_def

Fox TV ekranlarının sevilen dizilerinden Bir Aile Hikayesi, 4 Mayıs Cumartesi akşamı izleyicilerle 9. yeni bölümüyle buluşacak. Dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı merak edilmekte.

Başrollerinde Celil Nalçakan, Songül Öden, Birkan Sokullu ve Olgun Toker’in canlandırdığı dizinin 8. bölümünde sürprizler vardı. 9. bölümde neler olacağı ile ilgili ilk detayları videoda bulabilirsiniz. İşte 9. bölümden 1. fragman…

Peki 8. bölümde neler yaşandı?

Reyhan ve Cem, çocuklarla birlikte dede ziyaretine gider. Ancak Tuğrul, Mahur’u hiçbir zaman torunu olarak benimsememiştir. Tatsız gecen ziyaret sonunda Reyhan, tüm ailenin hayatını etkileyecek önemde bir karar alır.

Annesinin ondan sakladığı sırrı öğrenen Mahur, bir süreliğine evden uzaklaşmak ister. Berk, kardeşini yalnız bırakmaz ve onu Şile’deki dededen kalma eve götürür.

Annesini teselli etmek için evde kalan Beste, bir an önce kardeşlerinin yanına gitmek istemektedir.

Yardımına Erdem koşar. Çiçeği burnunda iki sevgili Şile’ye doğru yol alır.

Mahur bu evde, annesiyle ilgili daha önce bilmediği bir sır daha öğrenecektir.

Artık hayatında başka sır istemeyen Mahur, Şakir’den güvence alır.

Ancak hiç beklemedikleri bir anda Şakir’i görmeye gelen biri, Mahur’da şok etkisi yaratacaktır.

Diziden Detaylar:

“Bir Aile Hikayesi” ilk aşkı annesi-babası olan ve çocukluğuna özlem duyan herkesin, her yaştan insanın kalbine dokunacak. Aile, şefkat, dostluk, aşk, vefa gibi kelimelerin anlamlarını yeniden hatırlatacak. Dizi, hayatın verdiği ekşi limonları, limonataya çeviren bir tarifi paylaşmaya, salıncağını terk etmeyen büyük çocuklara sahici bir masal anlatmaya geliyor.

Bir Aile Hikayesi Cumartesi 20.00’de FOX’ta!