Ana sayfa Sosyal Medya Bir bekaret kontrolü sahnesi daha mı var? Doğduğun Ev Kaderindir tanıtımında dikkat çeken ayrıntı!

Bir bekaret kontrolü sahnesi daha mı var? Doğduğun Ev Kaderindir tanıtımında dikkat çeken ayrıntı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com /Detay – TV 8 ekranlarında her çarşamba akşamı yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin 5 Mayıs Çarşamba akşamı yayınlanacak 42’inci bölümünün fragmanı yayınlandı. Fragmandaki bir ayrıntı izleyiciler arasında “Yeni bir bekaret kontrolü sahnesi mi geliyor?” tepkisine neden oldu. İzleyici eğer öyle bir sahne varsa henüz vakit varken diziden çıkarılmasını istedi.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun Camdaki Kız romanından uyarlanarak dizi haline getirilen Doğduğun Ev Kaderindir çok iddialı bir şekilde yayın hayatına başlamıştı. Erkenci Kuş dizisiyle dikkatleri üzerine çeken Demet Özdemir, Zeynep karakteriyle oyunculuğunu kanıtlamış, Mehdi karakterini oynayan İbrahim Çelikkol’la Demet Özdemir’in iyi bir ikili olması diziyi çok iyi noktalara taşıdı.

Ancak ilerleyen bölümlerde Mehdi’nin kötü bir adama dönüşmesi ve en sonunda senaryo gereği öldürülmesi dizinin kan kaybetmesine neden olmuştu. Oyuncu kadrosuna Engin Öztürk’ün katılması dahi reytinglerin yükselmesini sağlayamadı.

Dizinin henüz yayınlanan 42’inci bölüm fragmanı izleyicilerde büyük ilgi uyandırdı. Merak uyandıran sahnede, Zeynep’in Zuhal Gencer tarafından canlandırılan annesi Sakine, Gülcan Arslan’ın oynadığı Gülbin’i bir hastane odasında sakinleştirmeye çalışıyor. Sahneyle ilgili görüntü bu kadar. Ancak bu görüntü, izleyicilerde “Yeni bir bekaret kontrolü sahnesi mi geliyor?” tepkisine yol açtı.

İzleyicilerden biri hala vakit varken sahnesinin çıkarılmasını istedi ve “Hala bölümün yayınlanmasına vakit varken bekaret kontrolü sahnesini kesin. kadınları bu şekilde ekrana getirerek hikayemize, diziye daha fazla zarar vermeyin @OGMPictures” dedi.

Bir bekaret kontrolü sahnesi daha mı var? Doğduğun Ev Kaderindir tanıtımında dikkat çeken ayrıntı! 2

Bir başka yorumda ise Camdaki Kız dizisindeki tepkilerin yeterli olmadığına dikkat çekildi ve “Gülbin’e bekaret kontrolü sahnesi mi yazıldı? @OGMPictures Camdaki Kız’da aldığınız tepkinin hiç mi bir önemi yok sizin için? Yanlış üstüne yanlış yapıyorsunuz.” denildi.

Bir bekaret kontrolü sahnesi daha mı var? Doğduğun Ev Kaderindir tanıtımında dikkat çeken ayrıntı! 3

Bir izleyici de “Tek dileğim gülbin kontrolden önce hastaneden kaçmış olsun o sahneleri görmeyelim.” dedi.

Bir bekaret kontrolü sahnesi daha mı var? Doğduğun Ev Kaderindir tanıtımında dikkat çeken ayrıntı! 4

Bir izleyicinin yorumu ise çok daha sert oldu: “Farkındalık diye çıktığınız yolda eğer bekaret kontrolü yazdıysanız kepenkleri kapatın gidin.”

Bir bekaret kontrolü sahnesi daha mı var? Doğduğun Ev Kaderindir tanıtımında dikkat çeken ayrıntı! 5

İzleyicilerin bekaret kontrolü sahnesiyle ilgili diğer tepkilerini aşağıda görebilirsiniz:

Bir bekaret kontrolü sahnesi daha mı var? Doğduğun Ev Kaderindir tanıtımında dikkat çeken ayrıntı! 6 Bir bekaret kontrolü sahnesi daha mı var? Doğduğun Ev Kaderindir tanıtımında dikkat çeken ayrıntı! 7 Bir bekaret kontrolü sahnesi daha mı var? Doğduğun Ev Kaderindir tanıtımında dikkat çeken ayrıntı! 8 Bir bekaret kontrolü sahnesi daha mı var? Doğduğun Ev Kaderindir tanıtımında dikkat çeken ayrıntı! 9

Kanal D’de yayınlanan ve yine OGM Pictures tarafından çekilen Camdaki Kız dizisinde de geçtiğimiz haftalarda bir bekaret kontrol sahnesi yer almıştı. Sahne yayınlandıktan sonra izleyicilerden çok büyük tepki almıştı.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisindeki sahnenin de bir bekaret kontrol sahnesi olup olmadığı henüz kesin değil. Sahnenin tamamını çarşamba akşamı göreceğiz.