Ana sayfa Dizi Haberleri Doğduğun Ev Kaderindir ve Kırmızı Oda’dan sonra Tuzak dizisinin tv8 için anlamı büyük!

Doğduğun Ev Kaderindir ve Kırmızı Oda’dan sonra Tuzak dizisinin tv8 için anlamı büyük!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu tv8 ekranında şu dönemde Masterchef Türkiye yarışması büyük bir izleyici kitlesini etkiliyor. Reytinglerde de çok iyi performanslar sergileyen Masterchef Türkiye’nin yanı sıra Survivor ile O Ses Türkiye yarışmaları da tv8’in klasik programlarından. Bu üç program temelinde kurulmuş olan ve bu sayede geniş bir izleyici kitlesini kendisine çeken tv8 için diziler de planlamada önemli bir yer tutuyor.

Tv8’in diğer özel kanallar gibi çok sayıda diziyle ekranda yer almak gibi bir planı yok. Ancak az sayıda ve çok etkili dizilerle mutlaka bu piyasada bulunmak ve dizi izleyicilerini de kendisine çekmek gibi bir misyon uzun süredir sürdürülüyor.

Maral, Kızım, Doğduğun Ev Kaderindir, Kırmızı Oda, Annenin Sırrıdır Çocuk gibi yapımlarla son dönemde dikkatleri çeken tv8 ekranında ayrıca günlük dizi Canım Annem de bir süredir izleyicilerle buluşuyor.

Yeni sezonda ise tv8’in yeni sürprizi Tuzak isimli aksiyon dizisi olacak. Akın Akınözü’nün Hercai dizisiyle elde ettiği muhteşem başarı, yurt dışında geniş bir hayran kitlesinin kendisini takip etmesine yol açtı. Kaderimin Oyunu dizisinde beklediği çıkışı yapamayan Akın Akınözü için yeni dizi Tuzak da önemli bir kariyer sıçraması fırsatı sunabilir.

Doğduğun Ev Kaderindir ve Kırmızı Oda'dan sonra Tuzak dizisinin tv8 için anlamı büyük! 13

Aytaç Çiçek’in yönetmenliğini yapacağı Tuzak dizisinin hikayesini Aziz dizisinden gelen teklifi kabul etmeyen Eylem Canpolat üstlendi. Talat Bulut, İlayda Çevik, Yağız Can Konyalı ve Rıza Kocaoğlu gibi tecrübeli isimler de kadroda yer alıyor.

Akın Akınözü yeni dizide Umut karakterinde bir avukat olarak hayranlarının karşısına çıkacak. Oyuncu adına bu rol inandırıcılık noktasında önemli bir sınav olacak. Henüz Akın Akınözü’ne partnerlik yapacak başrol kadın oyuncusu netleşmedi. Yeni oyuncularla birlikte yakında kadrosu tamamlanması beklenen Tuzak dizisi için Eylül ayında ekibin bir araya gelerek çekimlere başlanması bekleniyor.

Televizyon eleştirmeni Sina Koloğlu da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda TV8’in ortaya koyduğu iddiayı net bir şekilde dile getirdi. “Biz dizi de yaparız” mesajının verilmek istendiğini belirten Koloğlu, tv8 yetkililerinin diziler konusunda ön yargıyı Kırmızı Oda dizisi ile kırdıkları yönündeki söylemlerini de aktardı.

Sina Koloğlu, mesajında şöyle yazdı: “Yarışmaları ile öne çıkan ve bunda tartışmasız en başarılı kanal olan #TV8, yeni sezonda; “Biz dizi de yaparız” mesajı ile geliyor. ‘Bu ön yargıyı özellikle #KırmızıOda ile kırdık’ diyen TV8, yeni yayın dönemine iddialı bir dizi ile giriyor; #Tuzak.”