Ana sayfa Sosyal Medya Doğduğun Ev Kaderindir dizisiyle parlayan Naz Göktan yeniden tv8 dizisinde!

Doğduğun Ev Kaderindir dizisiyle parlayan Naz Göktan yeniden tv8 dizisinde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1990 yılında Ankara’da dünyaya gelen Naz Göktan, tiyatro geçmişiyle de öne çıkan hem dizilerle de geniş kitleler tarafından tanınan birisi haline geldi. Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Emine karakterini canlandıran Naz Göktan, rol arkadaşı Demet Özdemir ile olan ilişkisiyle de sosyal medyada çok konuşulan bir isim haline gelmişti.

Henüz küçük yaşlardayken Bale eğitimi alan Naz Göktan, oyunculuk konusunda ise 2013 yılında girdiği Bilkent Üniversitesi’nde tiyatro bölümünde okudu. Tiyatro oyunlarının yanı sıra eğitmen olarak da çalışmalar yürüten Naz Göktan’ı popüler hale getiren proje ise 2 sezon boyunca tv8 ekranında yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisi oldu.

Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol ikilisinin başrolünde yer aldığı dizide Emine karakteri ile yer alan Naz Göktan, sosyal medyada da hem oyunculuk başarısı hem de Demet Özdemir ile yakınlığı ile sık sık gündem oldu.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisiyle parlayan Naz Göktan yeniden tv8 dizisinde! 7

Saygı isimli Blu TV dizisinde Hacer karakterini de canlandıran Naz Göktan, yeni sezonda yine tv8 ekranında hayranlarının karşısına çıkacak. Akın Akınözü ve Bensu Soral ikilisinin başrolünde yer aldığı Tuzak isimli diziye katıldığı ortaya çıkan oyuncu, ünlü olduğu kanala yeniden dönüş yapmış oldu.

Etkileyici bir intikam öyküsü olan Tuzak dizisinde Talat Bulut, İlayda Çevik, Rıza Kocaoğlu, Onur Durmaz, Emir Benderlioğlu ve Yağız Can Konyalı gibi dikkat çeken isimler bir araya geldi. Naz Göktan da gençlik enerjisi ile bu yeni dizi projesinde yeteneklerini ortaya koyma fırsatı elde etmiş oldu.

İnsanlara şifa veren Ayşe karakteri ile Tuzak dizisinde yer alacak olan Naz Göktan’ın rolünün de bir hayli ilginç olması bekleniyor. Naz Göktan’ın yeniden gündeme gelmesini ve sosyal medyada konuşulmasını sağlayacak olan Tuzak dizisi için ekip Eylül ayında sete çıkacak. Dizinin Eylül sonu veya Ekim ayının başında izleyicilerin karşısına çıkması bekleniyor.