Ana sayfa Dizi Haberleri Demet Özdemir ve İrem Helvacıoğlu ile partnerlikten sonra Engin Öztürk üçüncü kez aynı kararı aldı!

Demet Özdemir ve İrem Helvacıoğlu ile partnerlikten sonra Engin Öztürk üçüncü kez aynı kararı aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Engin Öztürk, 1986 yılında Eskişehir’de dünyaya geldi ve 2010 yılında yayınlanan Fatmagül’ün Suçu Ne isimli dizideki Selim karakteriyle de sektöre çok etkili bir başlangıç yaptı. Selim Yaşaran karakteri oyuncunun ilk rolüydü ve dizinin başarısı da kariyerine çok olumlu yansıdı.

Fatmagül’ün Suçu Ne dizisinin dünyanın birçok ülkesinde yayınlanması ile de Engin Öztürk, yurt dışında da geniş bir kitle tarafından bilinen birisi haline geldi. Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Şehzade Selim karakteriyle de yine uluslararası anlamda etkili bir çıkış yapan oyuncu, son dönemde televizyon dizileri ile yoluna devam ediyor.

Hakan Muhafız ve 50 m2 isimli dijital dizi projelerinin ardından Engin Öztürk, tv8’de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisine sonradan katılmış ve Demet Özdemir’in partneri olmuştu. Bu dizi ile ekranda yeteneklerini konuşturan oyuncu, 2022 yılının ilk yarısında ise Annenin Sırrıdır Çocuk isimli yine tv8’de yayınlanan diziyle ekranda yer aldı.

İrem Helvacıoğlu ile partner olan Engin Öztürk, üst üste iki yıldır tv8’de yayınlanan dizilerle yoluna devam etti. Oyuncunun yeni sezonda yine tv8’de yayınlanacak olan bir dizi için anlaşma yaptığına yönelik bilgiler de basında yer aldı.

Demet Özdemir ve İrem Helvacıoğlu ile partnerlikten sonra Engin Öztürk üçüncü kez aynı kararı aldı! 7

Atasay Koç’un senaryosunu yazdığı Sıfırın Gücü ismi ile anılmaya başlanan yeni tv8 dizisinde başrolde yer alması beklenen Engin Öztürk’ün üçüncü kez aynı kanalda yer alan bir yapımı tercih etmesinin altında yatan nedenler de merak konusu oldu.

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu tv8’in son dönemde öne çıkan iki dizisinde başrolde yer alan Engin Öztürk’ü 2022-2023 sezonunda yine aynı ekranda izleyeceksiniz.

Demet Özdemir ve ardından İrem Helacıoğlu ile partnerlikler yapan oyuncunun, Sıfırın Gücü dizisindeki partnerinin kim olacağı da şimdiden merak konusu oldu.