Ana sayfa Dizi Haberleri Bir büyü eksikti! Sefirin Kızı dizisine izleyiciden eleştiri gecikmedi!

Bir büyü eksikti! Sefirin Kızı dizisine izleyiciden eleştiri gecikmedi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – 29. bölümüyle ekrana gelen Sefirin Kızı dizisinde, Menekşe ve annesinin hocaya gidip Nare ile Sancar’a büyük yaptırması, izleyenlerin canını sıktı! Menekşe’nin annesi, kapılara yağ sürerken, konağa da girmeyi başarıp, Sancar’ın ceketine muska dikti! Kimi izleyicilerden bu duruma eleştiriler de gecikmedi. Dizinin yeni bölümündeki bu sahne ile ilgili sosyal medyada çokça yorum yapıldı.

Nare ve Sancar’ın evleneceğini duyunca küplere binen Menekşe, atağa geçti ama bu kez büyüden, muskadan medet umdu! Abisinin karşı çıkmasına karşın hocaya gidip Nare ve Sancar evliliğini engellemek için büyü yaptırma telaşına düştü.

Nare’nin kapısına gidip eşiğe yağ süren anne ve kızın ikinci adresi ise konak oldu. Bu kez Sancar’ın bir giysisine muska dikmeleri gerekiyordu. Eve gelmeleri Halise Efe’yi şaşırtırken, ultrason aletini almak için geldikleri yalanını uydurdular.

Bir bahane ile eve giren Menekşe’nin annesi, Sancar’ın ceketine muska dikmeyi başardı. Dizideki bu sahneye gelen yorumlardan bazıları aşağıda görebilirsiniz. İzleyici, Sancar ve Nare’nin aşkının bu büyü yüzünden bozulma ihtimalini düşünmek bile istemiyor!

Bir büyü eksikti! Sefirin Kızı dizisine izleyiciden eleştiri gecikmedi! 12

“Büyü işi tutarsa bir daha izlemem” diyerek duruma şimdiden tavrını koyan izleyiciler de var. Büyü meselesi bir yana, Menekşe’nin baygın yattığı, Sahra’nın Lorki’nin boğazını kestiği o sahneden sonra olacaklar ise merak konusu!

İşte Menekşe’nin annesi ve abisiyle konağa geldiği o anlar:

 

Bir büyü eksikti! Sefirin Kızı dizisine izleyiciden eleştiri gecikmedi! 13

Bir büyü eksikti! Sefirin Kızı dizisine izleyiciden eleştiri gecikmedi! 14

Bir büyü eksikti! Sefirin Kızı dizisine izleyiciden eleştiri gecikmedi! 15

Bir büyü eksikti! Sefirin Kızı dizisine izleyiciden eleştiri gecikmedi! 16

Bir büyü eksikti! Sefirin Kızı dizisine izleyiciden eleştiri gecikmedi! 17