Ana sayfa Dizi Haberleri Kıvanç Tatlıtuğ ve La Casa De Papel dizisiyle ilgili söylentide son durum!

Kıvanç Tatlıtuğ ve La Casa De Papel dizisiyle ilgili söylentide son durum!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile ilgili sosyal medyada dolanıp duran bir söylenti dikkatleri çekmekte. Bilindiği gibi oyuncu ekranlara son olarak Çarpışma isimli diziyle gelmişti. Oyuncunun daha sonraki projesi ise merakla bekleniyor. Ancak bu kez dijital platformu tercih ettiği de biliniyor. Yeni dizisine hazırlanırken ortaya atılan bir iddia ise çok şaşırttı.

Netflix’te yayınlanan İspanyol dizisi La Casa De Papel ile Tatlıtuğ’un adının yanyana anılması kimi hayranlarını heyecanlandırırken, sosyal medyada oyuncunun bu dizide oynayacağı şeklinde iddialar da başladı.

Ancak durum sanıldığı gibi değil! İddia nereden çıktı bilinmez ama olay sadece bir hayal ya da dilek olarak kalacak! Gazeteci Birsen Altuntaş, twitter hesabından konuyla ilgili bir bilgi verdi. Buna göre, Kıvanç Tatlıtuğ’un La Casa De Papel dizisinde oynayacağı ile ilgili bir durum söz konusu değil!

Oyuncu şu sıralar Netflix’in bir başka yeni projesi Bir Denizaltı Hikayesi’nde başrolde oynayacak. Hazırlıkları süren dizinin yönetmenliğini, son dönemin çok konuşulan ismi Tolga Karaçelik yapıyor.

Netflix’in üzerine titrediği Türk yapımlardan birisi olan projenin geniş bir yazar kadrosu var ve OGM Pictures yapımcı koltuğunda oturuyor.

Tatlıtuğ dizide, denizaltı araştırma görevine hazırlanan bir dalış eğitmeni ve deniz biyoloğu Arman’ı oynayacak.

Dizinin konusu kısaca şöyle: Dünyayı vuran bir doğa felaketinin sonucunda, Arman ve bilim ekibinin hayatta kalmak için bir askeri denizaltıya binmesi gerekir. Arman ve ekibi, neler olup bittiğini anlamaya çalışırken bir yandan da bu askeri denizaltının gerçek görevinin ne olduğunu araştırmaya başlar. Arman’ın kendisini ve ekibini kurtarmaya çalışmasının hikayesi anlatılacak dizide.