Ana sayfa Dizi Fragmanları Bir Deli Rüzgar 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Erkenci Kuş, Fox TV’nin ayarlarını bozabilir

Bir Deli Rüzgar 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Erkenci Kuş, Fox TV’nin ayarlarını bozabilir

tarafından ker_def

Bir Deli Rüzgar dizisi, geçtiğimiz Cumartesi günü başlamış ancak reytingleri beklenin altında gelmişti. 2. bölüm çok önemli. Cumartesi rekabetinde Erkenci Kuş, Kalk Gidelim, Bir Deli Rüzgar ve Yeni Gelin var. Fox TV’nin dizisi Bir Deli Rüzgar’ın durumunu aslında Erkenci Kuş belirleyecek. Şayet Salı akşamları olduğu gibi Erkenci Kuş, 9’lu reytingleri görür ise bu diğer diziler için hiç iyi bir haber değil. Ayrıca geçen sezondan alışkanlık olan Yeni Gelin de Cumartesi rekabetinde Erkenci Kuş ile ciddi bir yarış yapacaktır. Bu iki dizinin arasında Bir Deli Rüzgar sıyrılabilir mi, bekleyip görmek lazım.

Bir Deli Rüzgar dizisi 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Videodan izleyebilirsiniz.

Yapımını TMC Film’in, yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Altan Dönmez’in oturduğu ve senaryosunu Volkan Gürses’in kaleme aldığı dizi 22 Eylül Cumartesi günü saat 20.00’de Fox TV’de…

Vatanım Sensin dizisinde Yıldız karakteri ile büyük başarı kazanan Pınar Deniz, ilk kez başrolde yer almakta…

Melike Candan, ağır bedeller ödeyerek en dipten en zirveye tırmanmış, 70’lerde ve 80’lerde assolistlik mertebesine ulaşmış bir yıldızdır. Melike’nin bugünkü yaşamı ise bambaşkadır. Bir gün tuvaletçi olarak çalıştığı barda tıpkı kendisinin ilk günlerindeki gibi gözünü en yükseğe dikmiş Gökçe Yücel ile karşılaşır. O zirvenin nasıl bir yer olduğunu bilen Melike’nin amacı Gökçe’yi uyarmaktır. Ancak zirvenin ihtişamı Gökçe’nin kulaklarını tıkarken hayat Melike’nin karşısına geçmişini çıkarmaya devam edecektir.

Bir Deli Rüzgar Oyuncu Kadrosu

Başrollerini Hatice Aslan, Pınar Deniz, Berk Cankat, Almila Ada, Görkem Kanbolat Arslan, Erdem Kaynarca ve Mustafa Uğurlu’nun yanısıra Pelin Uluksar, Gürol Güngör, Fulya Ülvan, Mehmet Ali Yılmaz, Seda Akdoğan, Ferit Kaya, Taner Turan, Fulden Akyürek, Ceren Benderlioğlu, Cengiz Tangör, Serkan Acay, Kuzey Dönmez, Eda Özel, Meriç Özkaya, Naz Sayıner gibi isimler de yer alıyor.

Bir Deli Rüzgar Kim Kimdir?

Berk Cankat(Uğur)
1984 yılında Başkent Ankara’da doğan Berk Cankat mayıs ayı itibari ile artık 34 yaşının içindedir. Berk Cankat Bilkent Üniversitesinde lisans eğitimi almıştır. Üniversite de Grafikerlik eğitimi alan Berk Cankat oyunculuğun yanı sıra Grafiker olarak da sanat icra etmektedir. Berk Cankat grafikerliği çok sevmesine rağmen yakışıklılığı ve oyunculuk yeteneği ile her zaman çevresinde dikkat çekmiştir. Sonunda Akademi 35 Buçuk da oyunculuk eğitimi almaya karar veren Berk Cankat ilk olarak Sana Bir Sır Vereceğim dizisinde Savaş karakterine hayat vermiş ve dikkat çekmiştir. Daha sonra Berk Cankat’a hayatının teklifi gelmiştir ve Gizem Karaca ile Güzel Köylü dizisinde Cemal karakterine hayat vermiş ve çok tanındık bir isim haline gelmeyi başarmıştır. Son olarak ise Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde İskender Yıldızlar Şahidim de Aras Gülizar da ise Murat karakterlerine hayat vermiştir.

Uğur Gökçe’nin sesini dinleyip hem Gökçe’ye hemde sesine aşık olan bir gece kulübü sahibidir. Uğur genç ve kariyerli bir iş adamıdır. Gökçe’yi yıldız yapmayı kafasına koymuştur. Uğur Gökçe’nin tek amacının yıldız olmak olduğunun ve bunun da Gökçe’nin zaafı olduğunun farkındadır.

Pınar Deniz (Gökçe Yücel)
1994 de İzmir’de doğan güzel oyuncu ve manken Pınar Deniz 24 yaşındadır. İstanbul Üniversitesinde Halkla İlişkiler ve Reklamcılık okumuş olan güzel oyuncumuz Sil Baştan dizisinde Evrim sonra Beyaz Yalan dizisinde Azra karakterlerine hayat vererek oyunculuk deneyimi yaşamıştır. Vatanım Sensin dizisine ise yardımcı başrollerden Yıldız’a hayat veren Pınar Deniz dizinin ülke sınırlarını aşması ile dünyada büyük şöhret yakalamıştır. Günebakan dizisi de Pınar Deniz’in yükselişinde önemli projelerden biridir.

Gökçe ünlü olmak için her şeyini verebilecek genç ve güzel bir kızdır. Sokaklarda gitar eşliğinde şarkı söylerken bir gece kulübü sahibi olan Uğur ile tanışır ve Uğur’un onu hayallerine ulaştıracağına inanır ama kendini bekleyen tehlikelerin farkında değildir; Uğur tehlikeli bir adamdır.

Almila Ada(Melike’nin Gençliği)
Almila Ada 1994 de İstanbul da dünyaya gelmiştir ve 24 yaşındadır. Almila Ada bu güzel vücudunu bale yaparak elde etmiştir; Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Bale mezunudur. Almila Ada oyunculuğun yanı sıra modellikte yapmaktadır. Almila Ada’nin dizi sektörüne girmesi ise Kaderimin Yazıldığı Gün dizisi ile olmuştur. Uygun bir rol için deneme çekimlerine giden yetenekli oyuncu rolü kapmış ve hayatına yeni bir çizgi getirmiştir. Son olarak ise Kırgın Çiçekler dizisinde Lalin karakterine hayat vermiş ve yine dizi final yapmasına rağmen o akıllarda kalmayı başarmıştır. Almila Ada’nın hayatında en çok sevdiği rollerden biri de Adı Efsane dizisinde oynadığı Melis rolüdür gerçekten tam anlamıyla rolünün hakkını vermiştir ama yine dizi finaş yapmaktan kurtulamamıştır.

Melike Candan’nın daha 18 yaşında ki halidir. O zamanlar güzelliği baş döndüren genç bir kızdır. Yıl 1980 lerin başıdır. Hayat toz pembe görünmüş ve yıldız olma hayali ile ailesini geride bırakmıştır. Babasının sözünü dinlemeyen Melike içki masalarına meze olmuştur.

Hatice Aslan(Melike Candan)
1962’de Sivas da dünyaya gelen Hatice Aslan 56 yaşındadır. Ferhunde Hanımlar ve En Son Babalar Duyar dizileriyle bir döneme damgasını vurmayı başarmış eski toprak oyunculardandır. 56 yaşına rağmen hala 40 lı yaşalrda göstermeyi başarmaktadır. Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümü mezunudur. Ekin isminde bir oğlu vardır. Hakkı Ergök ve Renan Kaleli ile evlilikler yapmıştır. Son dönemde Ayrılsak da Beraberiz dizisinde Mehveş Bugünün Saraylısı dizisinde Türkan ve Lale Devri dizisinde Zümrüt karakterilerine hayat vermiştir. Son olarak Kiralık Aşk’ta yer almıştır.

Melike Candan 1970’ler de bulaşıkçı olarak girdiği meyhaneden 1980’lerde Assolist olarak zirveye ulaşmış bir yıldızdır. Şuan ise bir barda tuvalet temizmelemtedir; artık yaşlanmış güzelliği gitmiştir. Kimse yüzüne bakmamaktadır. Melike büyük bir assolisttir. Gençlik yıllarında ki güzelliği hala üzerindedir.

Mustafa Uğurlu
Mustafa Uğurlu son olarak İçerde dizisinde izleyiciyi büyülemeyi başardı. Milat dizisinde Asaf Demirci karakterine hayat vermiş ve çok beğenilmiştir. Son olarak Babamın Günahları dizisinde Ferruh karakterine hayat verse de dizi tutmamıştır. Asıl yükselişi tabi ki Yusuf Müdür ile İçerde dizisi ile olmuştur. Mustafa Uğurlu 1955 konya doğumudur ve 63 yaşındadır.

Ferit Kaya
1984 yılında Diyarbakır’da doğan Ferit Kaya 34 yaşındadır. Ferit Kaya’nın Türkiye’de tanınmasına en çok yardımcı olan dizi ise Dayan Yüreğim’dir zira yapımcıların dikkatini en çok dizi deki başarılı oyunculuğu ile çekmiştir. Mimar Sinan Devlet Konservatuarı Tiyatro mezunu olan Ferit Kaya dizi ve film oyunculuğunun yanı sıra bir çok tiyatro oyununda da yer almıştır. Ata Demirer’le Niyazi Gül Dörtnala filminde dikkat çekmiştir; son olarak Arka Sokaklar dizisinde de Erdal rolü ile kötü bir karakteri canlandırmış ve izleyicinin tepkisini çekmiştir. Ferit Kaya 2018 de Aşk ve Mavi dizisinde Faysal karakteri ile yer almıştır.

Erdem Kaynarca
1992 yılında İstanbul’da doğan Erdem Kaynarca 26 yaşındadır. Erdem Kaynarca son olarak Kalp Atışı dizisinde Mehmet olarak karşımıza çıkmış ve performansı ile çok beğenilmiştir. Kadir Has Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunu olan Erdem Kaynarca 1.82 cm boyunda ve 75 Kilogramdır. Emanet dizisi de Erdem Kaynarca’nın yükseliş yaşadığı önemli yapımlardan biridir.

Kanbolat Görkem Arslan

1.80 cm boyunda olan Kanbolat Görkem Arslan 1980 de Düzce’de doğmuştur ve 38 yaşındadır. Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu olan Kanbolat Görkem Arslan ilk olarak Çemberimde Gül Oya dizisi ile ekran karşısına çıkmıştır. Son olarak Yer Gök Aşk, Poyraz Karayel, Hayat Bazen Tatlıdır ve Servet dizilerine rol almıştır. Aslında Kanbolat Görkem Arslan’ın yükselişi Poyraz Karayel dizisinde hayat verdiği Sefer Karakteri ile olmuştur. Sonrasında Hayat Bazen Tatlıdır dizisinde Cerrah Bey karakteri ile başrol olarak karşımıza çıkmıştır. Servet dizisi ise tutmamış hayal kırıklığı olmuştur. Hayat Bazen Tatlıdır Bir Deli Rüzgar Dizisi ile bir kez daha yükseliş beklemektedir.