Ana sayfa Dizi Fragmanları Bir Deli Rüzgar 4.Bölüm 1. Fragmanı Yayınlandı

Bir Deli Rüzgar 4.Bölüm 1. Fragmanı Yayınlandı

tarafından ker_def

Bir Deli Rüzgar dizisinin 3. bölümü 29 Eylül Cumartesi akşamı izleyicilerle buluştu. Pınar Deniz’in yine harika oyunculuğunu sergilediği, ayrıca sesiyle de izleyenleri büyülediği Bir Deli Rüzgar dizisinin yeni bölümü de merak edilmeye başlandı. Başrollerinde Hatice Aslan, Pınar Deniz, Berk Cankat ve Almila Ada’nın yer aldığı dizinin 4. bölümü 6 Ekim Cumartesi günü saat 20.00’de izleyicilerle buluşacak.

Dizinin 4. bölümünden ilk görüntüler de yayınlandı. Videodan izleyebilirsiniz…

Peki yeni bölüm fragmanında hangi detaylar dikkat çekiyor? İşte detaylar…

Uğur, artık Gökçe’yi kıskanmaya başlamıştır. Gökçe bu duruma tepki göstermeye başlar ve “Sen kimsin, niye karışıyorsun bana. Sevgili misin sen benim?” diye çıkışır.

Uğur’un yanıtı ise “Lafımı dinlemen için illaha sevgilin mi olmam gerekiyor” diye konuşur.

İkili arasında etkileşim iyiden iyiye kendini göstermeye başladı.

GENEL HİKAYE

Melike Candan, ağır bedeller ödeyerek en dipten en zirveye tırmanmış, 70’lerde ve 80’lerde assolistlik mertebesine ulaşmış bir yıldızdır. Melike’nin bugünkü yaşamı ise bambaşkadır. Bir gün tuvaletçi olarak çalıştığı barda tıpkı kendisinin ilk günlerindeki gibi gözünü en yükseğe dikmiş Gökçe Yücel ile karşılaşır. O zirvenin nasıl bir yer olduğunu bilen Melike’nin amacı Gökçe’yi uyarmaktır. Ancak zirvenin ihtişamı Gökçe’nin kulaklarını tıkarken hayat Melike’nin karşısına geçmişini çıkarmaya devam edecektir.