Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Deli Rüzgar 4. bölüm fragmanında kıskançlık ve aşk kıvılcımı var!

Bir Deli Rüzgar 4. bölüm fragmanında kıskançlık ve aşk kıvılcımı var!

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Detay /

Bir Deli Rüzgar dizisinin 3. bölümü 29 Eylül Cumartesi akşamı izleyicilerle buluştu. Pınar Deniz’in yine harika oyunculuğunu sergilediği, ayrıca sesiyle de izleyenleri büyülediği Bir Deli Rüzgar dizisinin yeni bölümü de merak edilmeye başlandı.

Başrollerinde Hatice Aslan, Pınar Deniz, Berk Cankat ve Almila Ada’nın yer aldığı dizinin 4. bölümü 6 Ekim Cumartesi günü saat 20.00’de izleyicilerle buluşacak.

Uğur, artık Gökçe’yi kıskanmaya başlamıştır. Gökçe bu duruma tepki göstermeye başlar ve “Sen kimsin, niye karışıyorsun bana. Sevgili misin sen benim?” diye çıkışır.

Uğur’un yanıtı ise “Lafımı dinlemen için illaha sevgilin mi olmam gerekiyor” diye konuşur.

İkili arasında etkileşim iyiden iyiye kendini göstermeye başladı.

İşte dizinin 4. bölüm fragmanı:

Bir Deli Rüzgar, 3. bölümünde neler yaşanmıştı?

Gökçe’nin Eren Yıldız’la olan görüşmesi istediği gibi gitmez. Hayallerinden vazgeçecek durumdayken Melike ilk kez şarkıcı kimliğiyle Gökçe’ye yardımcı olur ve onu kampa alır. Gökçe, Melike ve Tunahan sayesinde tekrar hayalleri için mücadelesine devam eder. Bu sefer Eren Yıldız’ın karşısında sesiyle de kimliğiyle de farklı çıkacaktır. Fakat Gökçe bu uğurda istemeden de olsa başına bela alacaktır.

Bir Deli Rüzgar 4. bölüm fragmanında kıskançlık ve aşk kıvılcımı var! 7

Gökçe’nin Melis Rengin yüzünden Uğur’la arası açılacak fakat her şeye rağmen tam Uğur’a güvenecekken, onun gerçekte kim olduğunu öğrenecektir. Geçmişte ise Sevim Soylu’nun hamile olduğu basına sızacak ve Sevim’in Ahmet’le arası açılacaktır. Ahmet, haberi kimin sızdırdığını öğrenmesi için Reşat’ı görevlendirdiğinde karşısına Melike çıkacaktır. Reşat ise Melike’yi cezalandırmak zorunda kalacak ve kimsenin beklemediği bir şey yapacaktır. Melike ise ailesini bulacak fakat başına Sevim Soylu yüzünden büyük belalar alacaktır.