Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Deli Rüzgar dizisinde bir muamma daha çözüldü!

Bir Deli Rüzgar dizisinde bir muamma daha çözüldü!

tarafından ker_def
Fox TV’nin yeni dizisi Bir Deli Rüzgar, 15 Eylül Cumartesi akşamı başlıyor.

Dizi iddialı isimlerle bilindik bir konuyu işliyor.

Tutkusunun peşinden koşan Melike karakterini canlandıracak olan Almila Ada da dizinin önemli kozlarında.

Bir Deli Rüzgar dizisiyle ilgili bilgiler ortaya çıktığı zaman sosyal medyada Almila Ada’nın nasıl bir rolde yer alacağı konusu tartışılmış ve izleyiciler, bu konuda aydınlatıcı bilgi talep etmişti. İşte bu muamma giderildi. Melike karakterinin detayları ortaya çıktı.

Yapımını TMC Film’in, yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği, FOX’;un merakla beklenen yeni dizisi “Bir Deli Rüzgar”ın genç oyuncusu Almila Ada tutkusunun peşinden koşan şarkıcı Melike’ye hayat veriyor.

Ailesini, özellikle de çok sevdiği babasını kaybetme pahasına Hicran Gazinosu’na en alt kademeden adımını atan, şiir gibi sesiyle herkesi büyüleyen Melike, rolüyle izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanan Almila Ada bu rolü için; şan, dans ve sahne duruşu eğitimi aldı.
Oyuncu kadrosuyla ve heyecan dolu tanıtımlarıyla dikkat çeken “Bir Deli Rüzgar”, 15 Eylül Cumartesi günü FOX’ta izleyicisiyle buluşacak.

Bir Deli Rüzgar dizisinde bir muamma daha çözüldü! 7

Yönetmenliğini Altan Dönmez’in üstlendiği, senaryosunu Volkan Gürses’n  yazdığı dizide Hatice Aslan, Pınar Deniz, Berk Cankat, Almila Ada, Görkem Kanbolat Arslan, Erdem Kaynarca ve Mustafa Uğurlu’nun yanı sıra Pelin Uluksar, Gürol Güngör, Fulya Ülvan,
Mehmet Ali Yılmaz, Seda Akdoğan, Almila Ada, Ferit Kaya, Taner Turan, Fulden Akyürek, Ceren Benderlioğlu, Cengiz Tangör, Serkan Acay, Kuzey Dönmez, Eda Özel, Meriç Özkaya,Kuzey Dönmez, Naz Sayıner gibi isimler de yer alıyor.