Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Deli Rüzgar dizisinde yürekleri burkan sahneler, ekrana kilitledi!

Bir Deli Rüzgar dizisinde yürekleri burkan sahneler, ekrana kilitledi!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi-Detay
Fox TV’de ekrana gelen Bir Deli Rüzgar dizisinin 5. bölümünde Melike Candan’ın yıllardır sakladığı sır ortaya çıktı.

Oğlu Uğur’u terkeden ve hiç aramayan Melike Candan’ın bunu neden yaptığı merak konusuydu.

Annesiz büyüyen Uğur, kendisini terkeden annesi Melike’ye büyük bir öfke besliyor, hatta ondan intikam almak için her yolu deniyordu.

Anne oğul arasında ne yaşandığı ve neden birbirlerine bu kadar uzak kaldıkları, Uğur’un neden intikam almaya çalıştığı anlaşılmamıştı.

Yeni bölümde Melike, Uğur’a bir mektup yazdı ve oğlunun sandığı gibi şöhret için onu terketmediğini, Uğur doğduğunda onun dışında başka hiç bir şeyle ilgilenmediğini, her şeyi bıraktığını ancak tehdit edildiğini ve oğlunun hayatı için ondan ayrı kalmak zorunda olduğunu anlattı.

Bir Deli Rüzgar dizisinde yürekleri burkan sahneler, ekrana kilitledi! 8

Mektubu gözyaşları içinde okuyan Uğur, yine de gidip annesinden duymak istedi meseleyi.

Kendi yaşadıklarını, çektiği acıyı, annesinin olmanın, ondan uzak kalmanın çocukluğunda açtığı yaraları anlatan Uğur, annesinden “Sen neredeydin? Sahnedeydin sen, o afişlerde hiç de mağdur durmuyordun. Ben bekledim. Gelirsin diye düşündüm. Ne zaman vazgeçtin biliyor musun? Bir gün mahallenin çocuklarından dayak yedim, korktum kaçtım, sokak sokak dolandım, yoruldum bir köşeye çektim, sonra kafamı bir kaldırdım, karşımda sen. O güzel gülüşünle karşında sen. Kocaman afişte, karşımda sen bana gülüyorsun…Demek ki sevmiyor beni dedim kabullendim. İşte tam o köşede vazgeçtim ben senden” diyerek içini döktü.

Bir Deli Rüzgar dizisinde yürekleri burkan sahneler, ekrana kilitledi! 9

Melike, bu sözleri acı içinde dinleyerek “Sahnelere dönmem için senin hayatınla tehdit ettiler” yanıtını verdi. Uğur bu sözlere inanmadı.

Melike, bir gazete küpurü getirdi ve Kuzgun isimli yeraltı dünyasının ünlü bir isminin öldüğü haberini gösterdi.

Uğur’a, Kuzgun tarafından tehdit edildiğini ve bunu açıklarsa onun intikam peşine düşüp adamı öldürmeye çalışacağını düşündüğünü anlattı.

Melike, kendisini tehdit eden kişinin Kuzgun olduğunu ve onun artık hayatta olmaması nedeniyle artık gerçeği açıkladığını söyledi.

Uğur, hem duyduklarına çok şaşırdı hem de inanamadı.

Melike Candan’ın da neden oğlunu yıllardır bu kadar acı çekmesine karşın görmediği, onu bıraktığı da anlaşılmış oldu.

İşte Uğur’un annesinin mektubunu okuduğu o sahne: