Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Deli Rüzgar dizisinden mest eden set fotoğrafları!

Bir Deli Rüzgar dizisinden mest eden set fotoğrafları!

tarafından ker_def
Bir Deli Rüzgar dizisi 15 Eylül Cumartesi günü saat 20.00’de Fox TV ekranlarında izleyicilerle buluşacak.

Dizinin ilk bölümü merakla bekleniyor. Özellikle Vatanım Sensin dizisinde Yıldız karakteriyle büyük başarı kazanan Pınar Deniz’in rolünü nasıl canlandırdığı konusu en dikkat çeken nokta olacak.

Yapımını TMC Film’in, yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Altan Dönmez’in oturduğu ve senaryosunu Volkan Gürses’in kaleme aldığı dizinin başrol oyuncuları Hatice Aslan, Pınar Deniz, Berk Cankat, Almila Ada, Görkem Kanbolat Arslan, Erdem Kaynarca ve Mustafa Uğurlu…

Bir Deli Rüzgar dizisinden mest eden set fotoğrafları! 10

Dizinin yan rollerinde de önemli isimler var; Pelin Uluksar, Gürol Güngör, Fulya Ülvan, Mehmet Ali Yılmaz, Seda Akdoğan, Ferit Kaya, Taner Turan, Fulden Akyürek, Ceren Benderlioğlu, Cengiz Tangör, Serkan Acay, Kuzey Dönmez, Eda Özel, Meriç Özkaya, Naz Sayıner gibi isimler diziye renk katacak.

Dizinin 1. bölümünden set fotoğrafları ve diğer bilgiler de geldi.

İşte 1. bölümde yaşanacakların özeti:

Babasına kavuşabilmek için ünlü olmak isteyen Gökçe, şarkıcı olmak isterken tuvalet görevlisi bir kadınla tanışır. Kimsenin yüzüne bakmadığı bu kadın, zamanının en meşhur assolistlerinden olan şimdi ise unutulmuş Melike Candan’dır.

Bir Deli Rüzgar dizisinden mest eden set fotoğrafları! 11

Gökçe’nin yaşadığı talihsiz bir gece sonrası yolları kesişen bu iki kadın birbirlerine sahip çıkarlar. Fakat birbirleri hakkında bilmedikleri gerçekler ilk zararını vermeye başlar. Gökçe, Melike’nin manevi oğlu Tunahan’la sokakta müzik yaparken, Gökçe’yi izleyen gizemli bir delikanlı Gökçe’ye reddedemeyeceği bir teklifte bulunur. Bu teklifle başlayan olaylar Gökçe’nin hayatını değiştirecekken, Melike’nin de geçmişe gömülü sırlarını bir bir ortaya çıkaracaktır.

Bir Deli Rüzgar dizisinden mest eden set fotoğrafları! 12

Kimsenin tanımadığı bu delikanlı, Melike’nin baş düşmanıdır. Tek derdi ise geçmişte assolist olabilmek için herkesi yakıp geçen Melike’den intikam almaktır. Gökçe ise bu intikama kurban giderken hayalini kurduğu sahneye ilk adımı atacaktır.

Bir Deli Rüzgar dizisi ilk bölümüyle 15 Eylül Cumartesi 20.00’de Fox TV ekranlarında olacak.

Bir Deli Rüzgar dizisinden mest eden set fotoğrafları! 13