Ana sayfa Dizi Haberleri Ege’nin Hamsisi dizi setinde ünlü oyuncuya büyük sürpriz yaptılar!

Ege’nin Hamsisi dizi setinde ünlü oyuncuya büyük sürpriz yaptılar!

tarafından ker_def
İzmir’in Sığacık bölgesinde çekimlerine devam edilen Ege’nin Hamsisi dizi setinde çok hoş sahneler vardı.

Sette ünlü oyuncu Uğur Demirpehlivan için doğum günü partisi düzenlendi.

Her hafta TRT 1 ekranlarında izlenme rekorları kıran Ege’nin Hamsisi dizisinin sevilen sanatçılarından Uğur Demirpehlivan’a sette sürpriz doğum günü partisi düzenlendi.

Dizide kasabanın çay bahçesini eşiyle birlikte işleten Sevim Üzüm karakterini başarıyla canlandıran Uğur Demirpehlivan’ın Sığacık’taki çekimler sırasında yapılan sürpriz partide sanatçıyı ilk kutlayan rol arkadaşı İclal Aydın oldu.

Ege'nin Hamsisi dizi setinde ünlü oyuncuya büyük sürpriz yaptılar! 8

Ege’nin Hamsisi’nde birlikte oynadığı kızı Eylül Demirpehlivan da annesini bu mutlu gününde yalnız bırakmadı. Yeni yaşına çok sevdiği dizinin setinde girmekten büyük mutluluk duyduğunu belirten Uğur Demirpehlivan, “Burası artık benim kendi evim gibi, tüm set arkadaşlarım da ailem oldu. Doğum günümü sevdiklerimle birlikte sette kutlamak benim için ayrı mutluluk. Allahıma şükrediyorum, sevdiklerimle birlikte, gerçekten gönülden sevdiğim bir işte, çok güzel bir dizide çalışmayı bana nasip etti. Dizide Meloş’la biraz didişiyoruz ancak İclal benim en yakın, en can dostum oldu. Yapımcımız, yönetmenimiz, tüm oyuncu arkadaşlarım hepsini çok seviyor, en güzel dileklerimi Ege’nin Hamsisi için diliyorum” dedi.

Ege'nin Hamsisi dizi setinde ünlü oyuncuya büyük sürpriz yaptılar! 9