Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Deli Rüzgar dizisinin final bölümü tanıtımı yayınlandı! Ekrana 6. bölümle veda ediyor!

Bir Deli Rüzgar dizisinin final bölümü tanıtımı yayınlandı! Ekrana 6. bölümle veda ediyor!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Fox TV’nin büyük iddialarla başlayan ve günümüz ile 70’li yılların gazino hayatı arasında gidip gelen dizisi Bir Deli Rüzgar, ne yazık ki beklenen reytingi alamayınca 6. bölümde ekrana veda ediyor.

Yapımını TMC Film’in, yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği, FOX’ta yayınlanacak olan Bir Deli Rüzgar, bu hafta final yapıyor.

20 Ekim Cumartesi günü yayınlanacak 6. bölümüyle yayından kaldırılacak olan dizinin hikayesinin nasıl biteceği merak konusu. Final çekme şansı oldu mu, yoksa önceden çekilmiş bölümü mü izleyeceğiz henüz net değil.

Bir Deli Rüzgar da hikayesiyle final yapamadan ekrana veda ederse izleyenleri de hayli üzülecek.

Bir Deli Rüzgar dizisinin final bölümü tanıtımı yayınlandı! Ekrana 6. bölümle veda ediyor! 7

Sosyal medyada final kararı büyük bir şaşkınlıkla yorumlanmaya devam ediliyor. Diziyi takip edenlerden eleştiriler gelmeye devam ediyor.

Yönetmenliğini Altan Dönmez’in yaptığı, senaryosunu Volkan Gürses’in kaleme aldığı, başrollerinde; Hatice Aslan, Pınar Deniz, Berk Cankat, Almila Ada, Görkem Kanbolat Arslan, Erdem Kaynarca ve Mustafa Uğurlu yer alıyor.

İşte 6. ve final bölümü tanıtımı:

DİZİNİN KONUSU:

Melike Candan, ağır bedeller ödeyerek en dipten en zirveye tırmanmış, 70’lerde ve 80’lerde assolistlik mertebesine ulaşmış bir yıldızdır. Melike’nin bugünkü yaşamı ise bambaşkadır.

Bir gün tuvaletçi olarak çalıştığı barda tıpkı kendisinin ilk günlerindeki gibi gözünü en yükseğe dikmiş Gökçe Yücel ile karşılaşır. O zirvenin nasıl bir yer olduğunu bilen Melike’nin amacı Gökçe’yi uyarmaktır. Ancak zirvenin ihtişamı Gökçe’nin kulaklarını tıkarken hayat Melike’nin karşısına geçmişini çıkarmaya devam edecektir..