Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Deli Rüzgar, Pınar Deniz’in içine ukde oldu!

Bir Deli Rüzgar, Pınar Deniz’in içine ukde oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Vatanım Sensin dizisinde canlandırdığı Yıldız karakteri ile büyük beğeni toplayan Pınar Deniz, sonrasında ise şanssızlıklar yaşamıştı.

Pınar Deniz, 2018 yılında büyük umutlarla başladığı Bir Deli Rüzgar dizisinin 6 bölüm sürmesinin üzüntüsünü hala yaşıyor. Youtube’da Berker Güven ile sohbet programında bir araya gelen Pınar Deniz, Bir Deli Rüzgar’ın hikayesinin bitmediğini belirtti.

Oyuncu, “Bir Deli Rüzgara başladım. Çok da hikayesini, karakteri çok sevdiğim bir işti. Oynamaktan da çok keyif aldığım bir işti. 6 bölüm sürdü.Mini dizi diyoruz biz ona. Aslında bitmedi. Karakteri oynarken çok fazla şey öğrendim” diye konuştu.

Pınar Deniz, bu projede ilk kez başrolde yer almıştı. Oyuncu, büyük umutlarla başlamış, hayranları da diziye tutulmuştu. Ancak reytingleri kötü gelen Bir Deli Rüzgar, birçok hayranının itirazları arasında yayın hayatını noktaladı. Pınar Deniz, bu dizisini hala unutamıyor. Oyuncu, daha sonra da Aşk 101 isimli Netflix dizisinde rol aldı. Bu dizi 24 Nisan’da birinci sezonuyla yayınlanacak.