Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Derdim Var dizisi hem Hudutsuz Sevda hem de Aldatmak için zorlu bir rekabet içine girecek!

Bir Derdim Var dizisi hem Hudutsuz Sevda hem de Aldatmak için zorlu bir rekabet içine girecek!

tarafından ker_def

Geçen sezon atv ekranında başlayan ve ikinci sezonda da istikrarlı bir görüntü çizen Aldatmak isimli dizi, güçlü bir dram hikayesi… Vahide Perçin, Ercan Kesal ve Mustafa Uğurlu gibi etkileyici oyuncuların başrolünde yer aldığı dizinin geniş bir izleyici kitlesi bulunuyor. Başladığı günden bu yana sadık bir izleyici kitlesinin desteklediği Aldatmak dizisi, ikinci sezonunda da iyi reytingler alarak ayakta kalmayı sürdürüyor.

Fox TV ekranında ise bu sezonun sürpriz çıkışlarından birisi yapan Hudutsuz Sevda dizisi perşembe akşamları yayınlanıyor. Hem Aldatmak hem de Hudutsuz Sevda iyi bir izleyici desteğine sahip yapımlar.

Şimdi de perşembe akşamlarına Kanal D’nin son dönemde çok farklı ve etkili bir dizi ile giriş yapacağı ortaya çıktı. Birce Akalay ve Mert Fırat ikilisinin başrolünde yer aldığı Bir Derdim Var dizisinin yayın günü perşembe olarak duyuruldu.

Hem Aldatmak hem de Hudutsuz Sevda gibi iki etkili dizinin olduğu bir akşam Bir Derdim Var dizisi de zorlu bir reyting rekabetinin içine girmiş olacak.

‘Bir Derdim Var’ isimli yeni Kanal D dizisi 9 Kasım Perşembe akşamı başlıyor..

Kanal D’nin yeni dizisi “Bir Derdim Var”, yayınlanan tanıtımları ile merak uyandırmış, sosyal medyada da oldukça konuşulmuştu.

Başrollerini Birce Akalay ve Mert Fırat’ın üstlendiği dizi 9 Kasım Perşembe akşamı ilk bölümü ile nasıl bir başlangıç yapacak? İşte bu sorunun yanıtı dizi hayranları tarafından çok merak ediliyor.

Bir Derdim Var, ergenlikteki gençlerin hassas dünyasını mercek altına almakla kalmayıp, ailelerinin de sorunlarını ekrana taşıyacak.

Bir Derdim Var adını Türk Rock müziğinin önde gelen gruplarından Mor ve Ötesi’nin efsanevi şarkısından alıyor. Senaryosu uzman isimlerin danışmanlığında yazılıyor olması da dizinin bir diğer öne çıkan özelliği…

Uyarlama tasarımı Duygu Ertekin’e, senaryosu Yekta Torun’a ait “Bir Derdim Var”ın yönetmen koltuğunda Burak Müjdeci oturuyor.

Engin Hepileri, Neslihan Arslan, Erdem Şenocak, Başak Gümülcinelioğlu, İdil Sivritepe, Sami Aksu ve Sennur Nogaylar gibi başarılı oyuncuları kadrosunda buluşturan dizide ayrıca genç yetenekler Eylül Ersöz, Ata Artman, Ava Yaman, Esila Umut, Ataberk Mutlu, Ezgi Gör ve Efe Poylu da rol alıyor.

İtalya’nın izlenme rekorları kıran dizisi “Oltre La Soglia”nın yerli uyarlaması “Bir Derdim Var”, ilk bölümü ile 9 Kasım Perşembe akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…