Ana sayfa Dizi Haberleri Hudutsuz Sevda dizisinin başarısı bir kez daha tescillendi!

Hudutsuz Sevda dizisinin başarısı bir kez daha tescillendi!

tarafından ker_def

Televizyon ekranına ilk bölümündeki kadına şiddet görüntüleri nedeniyle büyük eleştiriler ile başlayan Hudutsuz Sevda isimli dizi, bazı sahneleri nedeniyle de sosyal medyada sürekli gündemde kalan bir yapım oldu.

Bu sürecin getirdiği en önemli fayda ise dizinin sosyal medya üzerinden geniş kitlelerin dikkatini çekmesi ve reytinglerin de ilk bölümden sonra iyi bir noktaya doğru taşınmasıydı…

Medyapım’ın yeni sezondaki iddialı projelerinin başında gelen Hudutsuz Sedva, Fox TV’nin de yeni sezondaki en iyi reytinglerini elde eden yapımlardan birisi olarak başarısını kısa sürede ortaya koydu.

Yönetmenliğini Murat Öztürk’ün üstlendiği, senaryosunu Bahadır Özdener’in kaleme aldığı FOX’un sevilen dizisi “Hudutsuz Sevda” ekrandaki başarılı yolculuğuna hız kesmeden devam ediyor.

Hikayesi ile büyük beğeni toplayan dizi, önceki akşam yayınlanan 6. bölümüyle yine geniş bir izleyici kitlesi tarafından takip edildi. Kendi kitlesini oluşturma konusunda güçlü adımlar atan dizi reytingler noktasında da başarısını kanıtladı.

6. bölümüyle reytinglerde tüm izleyici gruplarında günün en çok izlenen dizisi olmayı başaran Hudutsuz Sevda, başrol oyuncularının etkili performansları ile de sosyal medyada gündemden düşmüyor.

Deniz Can Aktaş ve Miray Daner hayranlarının övgüleri ile sıklıkla sosyal medyanın gündeminde yer alan dizide etkileyici bir oyuncu kadrosu bulunuyor. Esra Dermancıoğlu, Burak Sevinç, Asuman Dabak ve Burak Sergen gibi başarılı oyuncuları bir araya getiren dizinin reytinglerde çok iyi seviyelere çıkması, ortalamanın üzerinde oranlar tutturmaya devam etmesi çok önemli bir gelişme olarak dikkatlerden kaçmıyor.

Hudutsuz Sevda’da küçük bir çocukken kan davası nedeniyle babasını kaybedip İstanbul’a sürülen Halil İbrahim, (Deniz Can Aktaş), 20 yıl sonra memleketi Karadeniz’e yakışıklı, güçlü bir delikanlı olarak geri döner.

Burada sevdiği kız Yasemin ile evlenecek ve yeni hayatını kuracaktır. Fakat yaşananlar buna izin vermez. Bir intikam yolculuğuna çıkan Halil İbrahim’in hayatı Leto’lardan Zeynep’in (Miray Daner) çıkması ile tamamen değişecektir.

“Hudutsuz Sevda” her Perşembe saat 20.00’de FOX’ta izleyicilerle buluşmaya devam ediyor.