Ana sayfa Dizi Haberleri Bambaşka Biri dizisi yine şaşırttı! Sosyal medya ile reytingler arasında bir uçurum oluştu!

Bambaşka Biri dizisi yine şaşırttı! Sosyal medya ile reytingler arasında bir uçurum oluştu!

tarafından ker_def

Sosyal medya ortamında izleyicilerin en çok konuştuğu dizi projelerinin çoğu zaman reytinglerde iyi sonuçlar elde edememesi dikkatlerden kaçmıyor. Bu durum sosyal medyanın reytinglere etkisinin de çok fazla olmadığı kanaatini ortaya çıkartmış durumda.

Ekim ayı içinde de sosyal medyada en çok konuşulan diziler ortaya çıktı. Digilup tarafından yapılan araştırmada birinci sırada 1 milyon 600 bin ileti ile Bambaşka Biri dizisinin sosyal medyayı ele geçirmiş olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır.

Hande Erçel ile Burak Deniz ikilisinin başrolünde yer aldığı Bambaşka Biri dizisi reytinglerde çok da iyi sonuçlar elde edemiyor. İyi başlasa da sonrasında reytinglerde düşmeye başlayan Bambaşka Biri dizisinin yurt dışında ise çok parlak bir süreç içinde bulunduğunu ve çok iyi satışlar yapıldığını söylemek yanlış olmaz.

Sosyal medyada en çok konuşulan diziler listesinde ikinci sırada Kızılcık Şerbeti var ki, bu sezonu çift haneli reytinglere ulaşmayı başaran bir dizi olması nedeniyle öne çıkıyor. Reytinglerde olduğu gibi sosyal medyada da Kızılcık Şerbeti’nin güçlü olması dikkat çeken bir paralellik oluşturuyor.

Listenin üçüncü sırasında ise Adım Farah dizisini görüyoruz ki, 26. bölümde final yapmasına kesin gözüyle bakılan bu projenin de reyting sıkıntısı başladığı günden bu yana konuşuluyor.

Listenin dördüncü sırasındaki Safir, beşinci sırasındaki Kirli Sepeti ve altıncı durumdaki Çöp Adam dizilerinin de ortalama reytingler elde etmelerine rağmen sosyal medyada çok güçlü olduklarını görmekteyiz.

Yalı Çapkını dizisi listenin 7. sırasında ama reytinglerde çok iyi ilerleyen yapımlardan birisi olarak biliniyor.

Listede 8. sıradaki Kader Bağları dizisi final yaparken, Pazar akşamlarının sevilen dizisi Yargı ise listenin dokuzuncu sırasında yer aldı. Dördüncü sezonu devam eden Kardeşlerim dizisinin de hala sosyal medyada etkili olduğunu bu listede 10. sırada yer alması ile anlamaktayız.