Ana sayfa Sosyal Medya Bir dizi daha biterken, Seray Kaya ve Berk Oktay partnerliği akıllardan çıkmayacak!

Bir dizi daha biterken, Seray Kaya ve Berk Oktay partnerliği akıllardan çıkmayacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Seray Kaya’nın instagram hesabından yaptığı paylaşımlar ile birlikte Bir Küçük Gün Işığı dizisinin setinde tüm sahnelerin çekildiği ve ekibin vedalaştığı ortaya çıktı. Seray Kaya da sette birlikte çalıştığı ekip arkadaşları ile pozlarını paylaştı ve son sen gününde hala enerjisi yüksek olduğunu ortaya koydu.

Kadın dizisinde canlandırdığı Şirin karakteri ile bir anda popüler birisi haline gelen Seray Kaya, son yılların en hızlı kariyer çıkışı yapan genç oyuncularından birisi haline geldi. Bir Küçük Gün Işığı dizisi de bu sezon atv ekranında çok başarılı işlere imza attı. Özellikle ilk başladığı dönemde pazartesi akşamları milyonları ekran başına oturtan dizinin, çok iyi reytingler aldığına da şahit olduk.

Bir dizi daha biterken, Seray Kaya ve Berk Oktay partnerliği akıllardan çıkmayacak! 10

Elif karakterinde Seray Kaya, oyunculuk yolculuğunda yeni deneyimler yaşarken, ekran başındaki izleyiciler de duygusallık dolu performansından çok etkilendi. Oyuncu hakkında sosyal medyada hayranlarının büyük bir övgü ve beğeni dalgası yarattığını ve bu projenin kariyerine çok olumlu katkıları olduğunu da söylemek lazım.

Bir dizi daha biterken, Seray Kaya ve Berk Oktay partnerliği akıllardan çıkmayacak! 11

Berk Oktay ile Seray Kaya ikilisinin ortaya koyduğu sinerji, etkileyici uyum ve onların set ortamındaki dostlukları takipçileri de çok etkiledi. Bir Küçük Gün Işığı dizisi her ne kadar sezon sonuna doğru hikayesi zayıflamış ve reytinglerde de büyük kayıplar yaşamış olsa da hatırlanacak bir proje olacaktır.

Bir dizi daha biterken, Seray Kaya ve Berk Oktay partnerliği akıllardan çıkmayacak! 12

Berk Oktay ve Seray Kaya ikilisinin ortaya koyduğu performans Fırat ile Elif karakterlerinin unutulmasını güçleştirecektir.

atv’nin tek sezonluk projesi olarak dikkatleri çeken Bir Küçük Gün Işığı dizisi ekibi artık farklı projeler için yepyeni bir yollara saparken, Seray Kaya’nın partneri Berk Oktay için yazdıkları da unutulmayacaktır:

“Bu yolculukta seninle olduğum için çok şansıyım. Canım Beko, canım partnerim, canım komşum, seni çok seviyorum.”

Bir dizi daha biterken, Seray Kaya ve Berk Oktay partnerliği akıllardan çıkmayacak! 13