Ana sayfa Dizi Haberleri Bir dizi daha bitti! Elimi Bırakma geride bıraktıkları ile çok değerli!

Bir dizi daha bitti! Elimi Bırakma geride bıraktıkları ile çok değerli!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – TRT1 ekranlarında 2018 yılının yaz aylarında başlayan Elimi Bırakma dizisinin serüveni 59 bölüm sürdü. Alina Boz, Alp Navruz, Dolunay Soysert ve Seray Gözler’in başrollerinde yer aldığı dizide verilen mesajlar izleyiciler tarafından takdirle karşılandı.

24 Aralık Salı akşamı final bölümü yayınlanan dizi geride birçok hatıra ve anı bıraktı. İzleyiciler en çok da aile olmanın önemini anlatması bakımından Elimi Bırakma’nın güzel mesajlar verdiği fikrinde…

“Sizi hiçbir zaman unutmayacağız” diyen dizi hayranları, “Çok değerli oyuncuları izledik. İçimize işleyen bir dizi oldu. Gönül isterdi ki, daha uzun sürsün. Emeklerinize sağlık” diyerek oyunculara teşekkürlerini iletti.

Merhameti ve masumiyeti öne çıkardı Elimi Bırakma… İnsan olmanın zorluklarını ortaya koydu. Doğruluğu ve dürüstlüğü gösterdi.

Acısıyla tatlısıyla 59 bölümde birçok hatıra bıraktı…

“Bize ailenin önemini siz öğrettiğiniz.Her bölümü soluksuz izledik. Hepinizin yolu açık olsun. Asla unutmayacağız” diye mesaj yazan dizi izleyicileri, Elime Bırakma’nın kalplerine dokunduğunu ifade etti.

Unutulan değerleri hatırlatan, iyiliğin önemine vurgu yapan, aileye sahip çıkmanın değerini gösteren Elimi Bırakma, güzel anılarla artık geride kaldı.