Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D, Azize dizisini artık önemsemiyor mu?

Kanal D, Azize dizisini artık önemsemiyor mu?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Kanal D’ye Azize dizisi eleştirileri! Hande Erçel ve Buğra Gülsoy’u başrolde buluşturan Azize dizisinde 5 bölüm geride kaldı… Dizi Salı günlerinden Cumartesi’ye kaydırılınca reytingi arttı ama önemi de azaldı.

İzleyiciler Kanal D’nin Azize’yi yeterince tanıtmadığı, fragmanları çok geç yayınladığı ve diziye eskisi kadar önem vermediği eleştirilerini yöneltiyor.

Sosyal medyada eleştirilerde bulunan izleyiciler, senarist değişikliğine de tepki göstermekte. Erkan Birgören’in 7.bölümden itibaren senaryosunu yazacağı Azize dizisinde bu değişikliğin iyi olmayacağı konusunda izleyicilerin tereddütleri var.

Bir izleyici şu yorumuyla dikkat çekti: “Senarist değişmiş. Erkan Birgören yazacakmış artık. Anlayanlar çoktan başladı dizi için ağıt yakmaya.”

Bu düşüncenin sebebi ise Birgören’in devraldığı dizilerin finale gitmesi… İzleyiciler bu noktada Karagül, Siyah Beyaz Aşk ve Sen Anlat Karadeniz dizilerini örnek gösteriyor.

Senarist değişikliğine mesafeli yaklaşan Azize izleyicileri, Kanal D’den daha fazla tanıtım yapması ve diziye ilgi göstermesini istiyor.