Ana sayfa Sosyal Medya Bir film gibi gerçek aşk! Beren Saat’in Kenan Doğulu mesajını gören şaştı kaldı!

Bir film gibi gerçek aşk! Beren Saat’in Kenan Doğulu mesajını gören şaştı kaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay –  Ünlü oyuncu Beren Saat, eşi Kenan Doğulu’nun 46.yaş gününü herkesi şaşırtan bir mesaj ile kutladı. Eşine yeniden aşık olduğunu ifade eden oyuncu, “Beceremediğimiz evlilik olsun” diyerek de bir itirafta bulundu.

Kenan Doğulu ile Beren Saat arasında özellikle 2019 yılında ciddi sıkıntılar yaşanmıştı. Çift bir süre ayrı kaldı ve sonrasında da bir araya gelerek sorunlarını çözdü. Beren Saat’in bugünkü mesajı aslında aşklarının başladığı ilk günden bugüne kadar bir film şeridi gibi yaşananların özetiydi.

Ünlü oyuncu, eşine karantina günlerinde yeniden hayran olduğunu da ifade etti. Beren Saat’in bu mesajı ‘bir film gibi gerçek aşk’ dedirtti.

İşte ünlü oyuncunun mesajı: (İmla hatalarını editlemeden aynen aktarıyoruz)

Ne çok uçtuk konduk, dagildik toparlandik, nefesimiz bitene kadar güldük hickirarak agladik, idol olduk hain olduk, bu sefer tamam dedikce kopamaz olduk, sevgili olduk, oyun arkadasi olduk, es olduk, zor günlerde yoldas olduk, birbirmize muse olduk, tam iliskimizin tüm evreleri yasandi bitti derken müzikle birlik olduk. Karantina günlerinden sana yeniden hayran olarak cikiyorum; her sarkima kattigin her fikir, caldigin her nota sonsuzluga tasir harmonimizi, beceremedigimiz evlilik olsun… #Iyikidogdundasanaasikoldum ????

Bir film gibi gerçek aşk! Beren Saat'in Kenan Doğulu mesajını gören şaştı kaldı! 7