Ana sayfa Sosyal Medya Bir hayat dersi bu! Kerem Bürsin popüler oldukça, kişi olarak küçülmeyi tercih ediyor!

Bir hayat dersi bu! Kerem Bürsin popüler oldukça, kişi olarak küçülmeyi tercih ediyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kerem Bürsin, Sen Çal Kapımı dizisinin tamamlanmasının ardından yurt dışına yaptığı seyahatlerle dikkat çekmişti. İspanya’ya giden ve Malaga’da bir festivale katılan oyuncu, hayranlarından büyük bir ilgi gördü. Burada ünlü aktör Antonio Banderas ile de tanışan ve daha sonra onun davetiyle yeniden İspanya’ya giden Kerem Bürsin, son dönemde en çok konuşulan Türk oyuncu olarak dikkat çekiyor.

Sosyal medyada milyonlarca hayranı tarafından desteklenen Kerem Bürsin, dünyanın dört bir yanında ilgi görmeyi sürdürüyor. Hande Erçel ile önce dizide partner, ardından da sevgili olan Kerem Bürsin, yurt dışında geniş izleyici kitlelerini etkilemeyi başaran birisi oldu…

Hande Erçel ile partnerlik ve sevgililik sürecinin de oyuncunun popülerliğinin artmasına büyük katkısı olduğunu söyleyebiliriz. Çift yollarını ayırdı ama hayranları her ikisine de yoğun şekilde ilgi göstermeyi sürdürüyor.

Kerem Bürsin’in yeni projelerini heyecanla bekleyen hayranları, gelecek haberleri beklerken oyuncu hem yurt dışında hem de Türkiye’de görüşmelerinin devam ettiğini söyledi.

Katıldığı bir etkinlik sonrasında soruları yanıtlayan Kerem Bürsin, dünyanın birçok ülkesindeki hayranlarının gösterdiği bu ilginin karşısında şımarmak yerine daha da mütevazi bir tavır takındı.

Bir hayat dersi bu! Kerem Bürsin popüler oldukça, kişi olarak küçülmeyi tercih ediyor! 7

Oyuncunun şu sözleri, birçok kişi için adeta ders niteliği taşıyor: “Bana kattığı tek şey, büyüyor muyum ama büyüdükçe küçülmen lazım. O yüzden bu tarz şeyler gerçekten daha yere yakın tutuyor beni.”

Dünya starı olma yolunda ilerlediği ifadeleri sonrasında bir muhabirin “Hollywood’da yer almayı düşünüyor musunuz?” şeklindeki sorusunu ünlü oyuncu şöyle yanıtladı:

“Hollywood beni düşünüyor mu? Onu soralım bence. Hepimiz burada Hollywood’u düşünüyoruz.”

Kerem Bürsin, inandığı yolda ilerlediğini ve güzel şeyler olmasını temenni ettiğini söyledi.