Ana sayfa Dizi Fragmanları Destan dizisi büyük çıkmaza girdi, aşk mı yoksa ölüm mü kazanacak?

Destan dizisi büyük çıkmaza girdi, aşk mı yoksa ölüm mü kazanacak?

tarafından ker_def

Ekran yolculuğunu reytinglerin ve sosyal medyanın zirvesinde sürdüren ‘Destan’, atv’de Salı akşamı 20.00’de yayınlanacak 23’üncü bölümünde aşk ve ölüm çıkmazında kalacak olan Akkız ve Batuga’yı bekleyen sonuç damgasını vuracak. Kazanan aşk mı yoksa ölüm mü olacak?

Destan dizisi sezona çok iyi başlayan bir diziydi ama Üç Kız Kardeş’in izleyici ile buluşması ile birlikte reytingleri de düştü ve birinciliği elinden kaçırdı. Son haftalarda izleyici ilgisinin azalmakta olduğunu düşen reytinglerle görebiliyoruz. İlk sezonu tamamlamaya yaklaşan dizinin yaz arasında güçlendirilmesi için önemli düzenlemeler yapılması bekleniyor… Özellikle hikayeye yeni karakterlerin katılması ve senaryonun daha da ilgi çekici olması için çalışmalar yapılacağı biliniyor.

İlk sezon finaline doğru yaklaşan Destan dizisinde 17 Mayıs Salı akşamı da heyecanlı anlara şahitlik edeceksiniz. Peki neler olacak? İşte detaylar: Esir haldeyken bile Türk’ün yüceliğini gösteren Batuga, Obar’ı öldürmek için beklenmedik bir hamle yapmıştı. Bu hamle sonucunda kazanan Batuga mı olacak yoksa Obar mı olacak? Yüzlerce yıllık intikam için tekrar gün yüzüne çıkan İtbaraklar, atalarının intikamı için Gök Hanlığına saldırmış ve kırıp geçirmişlerdi. Vahşiliklerini intikam aşkıyla harmanlayan İtbaraklar’ın su sefer ki hedefi neresi olacaktır?

ÖLÜMÜN PENÇESİNDE BİR AŞK

Batuga’yı kurtarmak için tehlikeden tehlikeye koşan Akkız’ı bu sefer çok daha büyük bir tehlike beklemektedir. Aşk ve ölüm çıkmazında kalacak olan Akkız ve Batuga’yı bu sefer nasıl bir sonuç beklemektedir. Kazanan aşk mı yoksa ölüm mü olacak?

HANLARIN SAVAŞI

Atalarının intikamı için Gök Hanlığına saldıran Obar; Alpagu Han’ı esir etmişti. Oğuz Han ve Barak Han’ın savaş meydanında karşı karşıya gelmesinden yüzlerce yıl sonra bu kez Alpagu ile Obar hangi şartlarda karşı karşıya gelecek? Tarih tekerrür mü edecek yoksa bu defa sonuç farklı mı olacak?

KAYA’NIN TAHT MÜCADELESİ

İtbarakların saldırısını fırsat bilen Kaya, canını kurtardığı yetmezmiş gibi hem tahta geçmiş hem de Alpagu Han’ın bir daha saraya dönmemesi için oyunlar kurmuştu. Kaya’nın yaptığı bu hamleler başarılı olacak mı? Düşmanlarla anlaşan Kaya, kendi milletini ikna edebilecek mi?

ULU ECE’NİN İNTİKAM HAMLELERİ

Kaya ve Yibek’in ihanetiyle tacını kaybeden Ulu Ece, yaşadığı durumu kabul etmeyip, intikam hamlelerine başlayacak. Ulu Ece’nin gazabından nasibini alanlar kimler olacak?

Yapım ve proje tasarımı Mehmet Bozdağ’a ait; genel yönetmenliğini Metin Günay’ın yaptığı başrollerini Ebru Şahin, Edip Tepeli ve Selim Bayraktar’ın üstlendiği ‘Destan’, atv ekranında salı günlerine damgasını vurmaya devam edecek.