Ana sayfa Dizi Haberleri Bir, iki, üç, dört değil! Fox TV’den sekizinci final kararı! Kanunsuz Topraklar’dan sonra sıra bakın hangi diziye geldi?

Bir, iki, üç, dört değil! Fox TV’den sekizinci final kararı! Kanunsuz Topraklar’dan sonra sıra bakın hangi diziye geldi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bu sorunun yanıtını dizileri yakından takip etmeyenler bile biliyor. Fox TV, bu sezona 11 dizi ile başladı ve bunlardan 6 tanesini yayından kaldırdı. Peki hangi diziler bitti ve bitecek olan diğer 2 dizi hangileri…

Öncelikle ikinci sezonuyla biten tek dizi Son Yaz oldu. Son Yaz, ikinci sezonda sadece 5 bölüm yayınlandı ve toplamda 26. bölümü ile birlikte final yaptı. Bunun dışındaki diğer tüm diziler yeni yapımlardı…

Uzak Şehrin Masalı isimli proje sadece 5 bölüm ekranda kalabildi. Aynı sonu yaşayan bir başka yapım Yalancılar ve Mumları oldu… Bu dizinin de ömrü 5 bölüm sürdü.

Sinem Ünsal’ın başrolündeki Elbet Bir Gün isimli dizi altı bölüm ekranda kalabildi. Misafir isimli yapım ise Hazal Kaya hayranlarını çok heyecanlandırmıştı ama sadece 5 bölüm izleyici karşısına çıkabildi.

Sevda Erginci’nin etkili dram performansını sergilediği Elkızı daha şansıydı ve 13. bölümde final yaptı…

9 Şubat Çarşamba akşamı ise Kanunsuz Topraklar isimli dizinin final bölümü yayınlanacak. Esra Bilgiç ve Uğur Güneş ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin ömrü de 16 bölüm sürdü ki, bu diğer dizilere bakılınca çok daha iyi bir sonuç.

Fox TV’nin 11 dizi ile başladığı sezon başından bu yana 7 dizisi için final kararı verdiğini görüyoruz. Peki sekizinci dizi hangisi oldu?

Bir, iki, üç, dört değil! Fox TV'den sekizinci final kararı! Kanunsuz Topraklar'dan sonra sıra bakın hangi diziye geldi? 22

Haziran ayında başlayan ve yaz döneminin en başarılı projesi olarak öne çıkan Aşk Mantık İntikam için de 39. bölüm itibari ile final kararı alındığı belirtiliyor. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Mart ayında dizinin izleyicilerine veda etmesi bekleniyor. Dizinin düşen reytinglerine rağmen bu kadar uzun süre daha fırsat bulmasının en önemli nedeni yurt dışı satışları olacaktır.

Romantik komedi hikayeleri yurt dışında satışı daha kolay yapılan projeler oluyor. Ayrıca dizinin reytingleri de diğer final yapan yapımlardan hep daha iyiydi… Bu iki faktör yan yana gelince Fox TV, Aşk Mantık İntikam için önemli bir süre tanımış oldu.

Fox TV’nin sezon sonuna kadar devam ettireceği düşünülen 3 dizi ise; Yasak Elma, Evlilik Hakkında Her Şey ve Mahkum olarak gözüküyor. Ayrıca yakında Son Nefesime Kadar isimli yeni dizi de yayınlanacak.