Ana sayfa Dizi Haberleri Dünyanın neredeyse yarısının izlediği Sen Çal Kapımı Dubai Fuarı’nda!

Dünyanın neredeyse yarısının izlediği Sen Çal Kapımı Dubai Fuarı’nda!

tarafından sule sule
Sen Çal Kapımı - Hande Erçel - Kenan Bürsin

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in başrollerinde yer aldığı Sen Çal Kapımı dizisi bugüne kadar 85’ten fazla ülkede yayınlandı. Yani dünyanın neredeyse yarısı Sen Çal Kapımı izledi. Dizinin yapımcıları daha da fazla ülkeye ulaşmayı hedefliyor.

Bugüne kadar 85’ten fazla ülkede yayınlanan ve başrol oyuncuları Hande Erçel’le Kerem Bürsin’in ününü dünyaya ulaştırmasını sağlayan Sen Çal Kapımı dizisi yeni ülkelerde yayınlanmaya hazırlanıyor. Bugüne kadar birçok ülkede düzenlenen fuara katılan Sen Çal Kapımı şimdi de Expo 2020 Dubai Türkiye sergisinde yer alıyor.

Expo Dubai fuarı 20 Ekim 2020’de açılması planlanmış fakat pandemi nedeniyle 1 Ekim 2021 tarihe ertelenmişti. Ülkelerin kültür, tarih, eğitim, sanat, eğlence ve ticaret alanlarında kendilerini tanıtma fırsatı veren fuar 31 Mart 2022’ye kadar açık olacak.

Dünyanın neredeyse yarısının izlediği Sen Çal Kapımı Dubai Fuarı’nda! 2

Bir yaz dizisi olarak başlayan ancak büyük bir pazarlama stratejisiyle dünya çapında bir diziye dönüşen Sen Çal Kapımı Türkiye’de final yaptıktan sonra bile dünya listelerine girmeye devam ediyor! Hande Erçel, Sen Çal Kapımı dizisi sayesinde Hollywood yıldızlarını bile sollayarak 26 milyondan fazla takipçiye sahip oldu. Global Nubia Awards’da da Yılın En İyi Global Kadın Oyuncusu’ödülünü aldı.

Ardından dizi Love Is In The Air adıyla İtalya’da bir romana dönüştü. E-kitap olarak da satışa sunulan kitap için Hande Erçel ve Kerem Bürsi’in İtalya’ya gideceği öğrenildi.

Yönetmenliğini Ender Mıhlar ve Yusuf Pirhasan’ın yaptığı ve ikinci bölümden sonra da Altan Dönmez’in koltuğa oturduğu dizinin senaryosunu Ayşe Üner Kutlu yazıyordu. MF Yapım imzalı dizi, sosyal medyadaki paylaşımlarıyla, tüm zamanların en iyi dizilerinden biri olan Game of Thrones’u bile geçmeyi başardı!